PODIGLO SE MNOGO PRAŠINE Benitez se "pravdao" navijačima Evertona zbog sporne izjave, a deluje da je samo napravio još goru stvar
Twitter/Everton

Mnogo prašine se podiglo posle odluke čelnika Evertona da za menadžera imenuju legendarnog šefa struke ljutog gradskog rivala Liverpula. Tim pre što je Rafael Benitez još davne 2007. godine pred jedan od derbija Mersisajda rekao da je Everton mali klub.

To mu je stavljeno na dušu prilikom nedavnog dolaska na mesto menažera "karamela", a sad je odlučio da odgovori i stavi tačku na priču koja ga proganja.

- Kao što sam i ranije rekao, to zavisi od konteksta. Prošlo je mnogo vremena i ja sam se borio za svoj klub. To je nešto ću činiti i sada - rekao je Benitez na konferenciji za novinare. - U tom slučaju sam napao Everton. Pokušavam da dam sve od sebe na svakoj utakmici i da se takmičim protiv svih. Pogrešio sam kada sam to rekao. Time da su mali klub želeo sam da kažem da nemaju šanse u toj utakmici. Liverpulovi navijači su bili srećni, Evertonovi tužni. Nisam želeo da kažem da su mali klub, već mali tim.

Prvi derbi Liverpula u predstojećoj sezoni na programu je 30. novembra na "Gudisonu". Benitez je Liverpul vodio od 2004. do 2010. godine i osvojio je Ligu šampiona (2005) i FA Kup (2006). 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading