SVAŠTA JE DOŠLO U TU ZEMLJU, DAVNO SU PRESTALI DA BUDU DŽENTLMENI! Hrvatski novinar brutalno izvrđeao Engleze!
EPA/Facundo Arrizabalaga

On je istakao da je želeo da Englezi izgube od Italije autogolom u 120. minuta, a potom su usledile skandalozne uvrede na račun Engleza.

- Ja sam živeo u Engleskoj godinu dana kao student, tamo davno na Svetskom prvenstvu 1966. u fudbalu. To je bio sasvim drukčiji narod od ovoga sada. Svašta je došlo u tu zemlju - rekao je on.

Nastavio je Peci da komentariše reprezentaciju Engleske.

- Ja sam priželjkivao da Italija pobedi autogolom u 120. minutu. Oni su davno prestali da budu  džentlmeni. I ovo klečanje i ovo skidanje. Ono brutalno skidanje srebrne medalje, to je sramota za jednu naciju koja se maksimalno pokvarila. Oni su previše naduvani, previše misle da su oni jedini i kako oni kažu "izmislili smo fudbal", tako da sva ova zezancija, gde su talijanski igrači sad rekli "Fudbal se vratio kući", ali su mislili na Rim, mene veseli - rekao je on.

Dodao je da je i jedini trofej Engleske kada su 1966. godine osvojen na prevaru.

- Mislim da je na kraju krajeva sve došlo na svoje i da je ovo pošten epilog prvenstva. Neka čekaju još 40, 50 godina. Oni su Svetsko prvenstvo osvojili protiv Nemaca na mali lopovluk. Sećate se gola Harsta, je li prošla lopta ili nije? Nije bilo ove tehnologije kao danas. Sad su skoro to ponovili i dobro da im se ovo dogodilo. Neka se malo otrezne, jer oni su ipak daleko od onog fudbala koji igraju. Sve ove sredozemne zemlje koje imaju i duha, imaju i majstora, imaju svega. Oni imaju naboj, oni imaju želju.. Taj fudbal ja apsolutno ne volim - završio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading