ŽIVOT PIŠE ROMANE! Kapiten Engleske pre 16. godina slikao sa sa legendarnim fudbalerom i još jednom osobom! Nije ni slutio šta ga čeka! (FOTO)
Tanjug/Ap

Nestvarna priča najboljeg fudbalera "Gordog Albiona".

Sudbina često ume da umeša svoje prste i potrudi se da se dese nepredviđene stvari. Kada biste Hariju Kejnu, kapitenu reprezentacije Engleske rekli da se sve dešava sa razlogom i da nijedan susret nije slučaj - sigurno da bi se složio sa vama.

ŽIVOT PIŠE ROMANE! Kapiten Engleske pre 16. godina slikao sa sa legendarnim fudbalerom i još jednom osobom! Nije ni slutio šta ga čeka! (FOTO)

Tanjug/Ap

 

Napadač Totenhema trenutno se sprema za najvažniji meč u karijeri, finale Evropskog prvenstva sa reprezentacijom u kojoj je i kapiten. Kroz šta je sve prošao u životu, Kejn sigurno da veruje da se selekcija Gereta Sautgejta nije slučajno našla u borbi za trofej prvi put nakon 1966. godine.

Kao što se ni 2005. nije slučajno desio jedan sasvim običan susret malog Harija, legende engleskog fudbala Dejvida Bekama i jedne male devojčice po imenu Kejt Gudal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bustle UK (@bustleuk)

Ništa od toga ne bi bilo čudno da upravo ta mala devojčica plave kose nije postala njegova supruga! Pa posle kažite da sudbina ne postoji?!

Hari i Kejt bili su školski drugovi tako da se znaju gotovo od rođenja. Tada su možda postojale simpatije između njih, ali su zvanično počeli da se zabavljaju 2011. godine. Posle šest godina veze Kejn je zaprosio svoju partnerku, a od 2019. su u braku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @katekanex

Srećni par ima troje dece, dve ćerke Ajvi i Vivijan Džejn, odnosno sina Luisa Harija.

- Išli smo zajedno u školu, tako da je ona sa mnom kroz čitavu moju karijeru. Naravno da je i njoj to sve potpuno ludo. Mislim da je par puta završila u novinama kada su je slikali kako izvodi pse u šetnju - rekao je Kejn jednom prilikom u šali.

Ma za koga navijali u finalu morate priznati da Hari i Kejt dele zaista nestvarnu priču.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading