JOŠ DVA DANA! Uzmi 2.000 RSD i pogodi ko će biti ŠAMPION EVROPE
Promo

Da li ste spremni za veliko finale Evropskog prvenstva na Vembliju? Nedelja od 21 čas – uzbuđenje nikad nije bilo veće – Italija ili Engleska? Pobednik može biti samo jedan!

Znamo da su pritisak i tenzija porasli i da euforija vlada u čitavoj Evropi, naročito u Engleskoj i Italiji, a nije ništa manja ni u Srbiji, iako nismo imali tim na EURO2020.

REGISTRUJ SE – MERIDIAN TI POKLANJA 2.000 DINARA ZA KLAĐENJE

A da bi fudbalski spektakl, kakav nas čeka u nedelju, bio ispraćeno na vrhunskom nivou pobrinula se najbolja kladionica u regionu!

Meridian je ponovo spremio ubedljivo najjaču ponudu za klađenje – prvo preuzmite BONUS OD 2.000 DINARA, a onda posetite meridianbet.rs sajt gde vas čekaju NAJVEĆE KVOTE na planeti, ali i najjači SPECIJALI na ovim prostorima!

Samo u Meridianu imate priliku da pogodite ko će biti najbolji mladi igrač na prvenstvu, koji je to tim koji postiže najviše golova, ko će biti najbolji strelac, a ko najbolji igrač prvenstva? Da li je to Hari Kejn? Kvota je fantastična – 4.50, ili možda Sterling - 2.50? Vi odlučujete!

Sve to i još mnogo drugih zanimljivih igara – samo na jednom mestu – poseti sajt meridianbet.rs.

SPECIJALNA PONUDA:

Kladionica Meridian je za finale spremila NAJVEĆE KVOTE na planeti. Za utakmicu Italija - Engleska čekaju vas fantastične kvote – kec je 2.90, iks 2.95 i dvojka 2.80.

Osim toga, nedelja je i poslednji dan velikog takmičenja u Meridianu, ali još uvek ništa nije gotovo - odigrajte najviše tiketa i OSVOJITE NAJNOVIJI AUDI!

Registrujte se odmah OVDE i uverite se zašto je kladionica Meridian najbolja na Balkanu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djole

09.07.2021 19:18

Neće englezi dozvoliti da Italija osvoji EP i to na sred Vemblija, svim sredstvima će to sprečiti.