IMAŠ DVA IZBORA! Čuveni francuski golgeter imao jasnu poruku za Mbapea!
EPA/Marko Đurica

Fudbaler Pari Sen Žermena nije  postigao nijedan gol na Evropskom prvenstvu, a posle ispadanja Francuske, u njihovoj reprezentaciji su se ređali skandali.

IMAŠ DVA IZBORA! Čuveni francuski golgeter imao jasnu poruku za Mbapea!

EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

 

 

Sada je Nikolas Anelka izašao pred medije i tako javno poručio Mbapeu da ukoliko želi da napreduje mora da ode iz Pariza.

- Imaš dva izbora - ostani u Parizu ili idi u Real Madrid. Oba mogu da ti donesu Ligu šampiona. Kad sam ja bio u PSŽ-u, to nije bio slučaj - počeo je Anelka u pismu posvećenom Mbapeu za britanski "The Athletic".

IMAŠ DVA IZBORA! Čuveni francuski golgeter imao jasnu poruku za Mbapea!

EPA/KERIM OKTEN

 

 

- Taj izbor zavisi od toga šta želiš da ostvariš u fudbalu. Ako želiš najveće nagrade, moraćeš da u nekom trenutku odeš iz Pariza. Šta god da uradiš u PSŽ-u biće dobro, ali neko će uvek reći 'Igrao si tamo super, ali to je bilo samo u Francuskoj. Najbolje lige su u Engleskoj i Španiji, tako da se nisi takmičio sa najboljim igračima u najboljoj ligi - dodao je on.

Mbapea mnogi vide kao igrača koji će jednog dana osvojiti Zlatnu loptu, a i Anelka se slaže s tim.

- Ako želiš da osvojiš Zlatnu loptu i budeš naslednik Kristijana Ronalda i Lea Mesija, moraš da se takmičiš sa najboljima, a ne možeš reći da stalno igraš protiv najboljih kada si u PSŽ-u. Francuska liga nije laka, ali najteža je u Engleskoj - ističe Anelka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading