ŽESUS POCRVENEO ZBOG DIVLJAČKOG STARTA Poznat prvi polufinalni par na Kopa Amerika (VIDEO)
EPA-EFE/Andre Coelho

Brazil i Peru čine prvi polufinalni par na Kopa Amerika. Brazil je minimalno savladao Čile (1:1), dok je Peru tek posle penala eliminisao Paragvaj, a u regularnom toku je bilo ludih 3:3. 

Nije Brazilu bilo nimalo lako protiv Čilea. U prvom poluvremenu "selesao" je imao samo jednu ozbiljnu priliku, pa je selektor Tite rešio da u poluvremenu napravi ključnu promenu. Umesto Roberta Firmina na terenu se našao Lukas Paketa i praktično za minut od nastavka igre posle lepe akcije doveo Brazil u vođstvo - 1:0. Samo dva minuta posle gola pravim karate "majageri" udarcem Gabrijel Žesus je pogibeljno udario Euhenija Menu. Žezus je dobio i te kako zaslužen crveni karton i za njega je izvesno šampionat završen.

Pre meča Brazil - Čile, selekcija Perua posle ludog meča obezbedila plasman u polufinale  - bilo je 3:3 posle regularnih 90 minuta protiv Paragvaja, a viđen je i po crveni karton na obe strane, pre nego što su Peruanci slavili u penal-seriji.

Večeras su na programu mečevi još dva četvrtfinalna okršaja u drugoj polovini žreba: Urugvaj - Kolumbija i Argentina - Ekvador.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading