Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 2,55, Španija 1,78!
Tanjug/Ap

Četvrtfinale Evropskog prvenstva stupa na scenu, a bukmejkeri Mozzarta su i za danas izdvojili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojke na Italiju protiv Belgije, odnosno na Španiju protiv Švajcarske.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

10.000 dinara u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

BELGIJA – ITALIJA (PETAK, 21.00), DVOJKA 2,55

Finale pre finala. Belgija i Italija na ovom Evropskom prvenstvu beleže samo pobede i primile su u dosadašnjem toku tunira samo po jedan gol, pa je njihov dvoboj derbi četvrtfinala. Crveni đavoli su zakazali sastanak sa momcima Roberta Mančinija pobedivši Portugaliju sa 1:0, ali mora se napomenuti da su Kristijano Ronaldo i društvo dominirali duelom. Budući da su najveće zvezde selekcije Kevin de Brujne i Eden Azar pretrpeli povrede i da su pod znakom pitanja, veliku brigu ima selektor Roberto Martinez. Italijani su, s druge strane, preživeli Austriju zahvaljujući golovima Kjeze i Pesine u produžecima. Neizvestan je Đorđo Kjelini, ali Azuri su opijeni svojim fudbalom.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji 100.000 dinara

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

ŠVAJCARSKA – ŠPANIJA (PETAK, 18.00), DVOJKA 1,78

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Italija 2,55, Španija 1,78!

EPA/David Ramos

 

 

Pokazalo se da nikoga ne treba unapred otpisivati na Evropskom prvenstvu. Četvrtfinalni okršaj između Švajcarske i Španije trebalo bi da bude veoma uzvudljiv. Petkovićeve trupe su dobile krila posle šokantnog prolaska na jedanaesterce protiv Francuske, dok momci Luisa Enrikea polako dižu formu iz utakmice u utakmicu i čini se da su sposobni da odu do kraja. Posle eliminacije Trikolora Sajdžije će nastojati da navijačima pruže još jedan razlog za slavlje, ali to će ići teško budući da ključni veznjak Granit Džaka propušta utakmicu zbog suspenzije. Crvena furija je izbacila Hrvatsku u osmini finala, a Enrike bi trebalo da ima kompletan tim na okupu za okršaj.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading