ŽENA "BOMBA", BESNI AUTOMOBILI, SAT KOJI VREDI KAO STAN! Aleksandar Prijović baš voli da se troškari, samo parking mu vredi pravo bogatstvo! (FOTO)
instagram/Vladimir Marković/youtube

"Delije" neće moći da ga gledaju u crveno-belom dresu ove sezone.

Povremeni reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović (31) prethodnih dana bio je glavna tema na srpskoj sportskoj sceni, a razlog je bio njegov (ne)dolazak u Crvenu zvezdu.

Ništa od dolaska u Zvezdu?

ŽENA

EPA

 

"Zvezdaši" su se nadali da će ovekovečeni navijač šampiona Srbije doći na "Marakanu" i pomoći ekipi Dejana Stankovića da se domogne grupne faze Lige šampiona. Međutim, nešto je puklo u pregovorima i na kraju do saradnje nije došlo.

- Pokazao je nadobudnost u pregovorima. Dolazili su mnogo veći igrači u Zvezdu, pa su se drugačije ponašali. Nisu samo finansije. Morao je da pokaže veću strast. I poštovanje. Nisu samo sportski i finansijski motiv - rekao je Terzić na prvoj prozivci ekipe za narednu sezonu i tako "zagolicao maštu" navijačima koji se pitaju šta se to desilo tokom pregovora.

Skladan brak

ŽENA

Foto: Printscreen/instagram

 

Prijović je poznat kao neko ko voli da uživa u životu, vozi skupa kola, nosi skup nakit... jednostavno da vodi život na visokoj nozi. Dok mnogi osuđuju njegov stil života, drugi bi se vrlo rado sa njim menjali.

Iako ne voli da eksponira svoju suprugu Marinu, mnogi joj sa razlogom stavljaju epitet "bomba". Kada bira klubove, Prijović se prvo sa njom savetuje, a sigurno da je to bio slučaj i kada je u pitanju Zvezda

– Oko svih bitnih stvari suprug se konsultuje sa mnom. Ako analiziramo njegovu dosadašnju karijeru, pravili smo ispravne procene – rekla je Marina Prijović u jednom intervjuu. 

Marina i Aleksandar imaju i ćerkicu Elijanu. 

Parking od 800.000 evra

Napadač Al Itihada poznat je i kao veliki ljubitelj skupocenih automobila. Nedavno je u Beograd dovezao pravu zverku. U pitanju je automobil marke "Ferari" 812 Superfast. Cena ovog lepotana je "tričavih" 300.000 evra.

Pored Ferarija, na Aleksandrovom parkingu nalaze se još dva besna automobila. Jedan je Brabus Rocket 900 koji košta oko 400.000 evra, dok je drugi nešto skromini Porše 996 turbo vrednosti oko 50.000 evropskih novčanica. Dakle, samo parking srpskog fudbalera vredi skoro 800.000.

Pored toga Prijović ima i veliki broj tetovaža. Mnoge su povezane sa rodnom Srbijom, a navodno poseduje i jednu koja je povezana sa njegovim navijačkim opredeljenem.

Sat kao stan 

ŽENA

Foto: Printscreen/instagram

 

Prijović ne voli samo skupe automobile, već i skupe satove. Na jednoj fotografiji koju je objavio na Instagramu vidi se Rolex Day Date koji je izražen od roze zlata, a njegova vrednost je "tričavih" 50.000 evra. Dakle, fudbaler na ruci nosi jedan pristojan stan na periferiji Beograda.

Sigurno da bi povremeni reprezentativac bio prava zvezda u Srbiji kao fudbaler Crvene zvezde. Teško da bi nekome promakao njegov automobil ili zlato oko ruke, kao i pogledi usmereni ka atraktivnoj supruzi. 

Ipak, "delije" za sada ne mogu da se raduju njegovom dolasku, ali ko zna, prelazni rok još uvek nije ni počeo...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading