PRIJOVIĆ NADOBUDAN, MORA DA POKAŽE VIŠE POŠTOVANJA! Zvezdan Terzić besan na napadača, evo zašto su pukli pregovori!
EPA

 

U narednih nekoliko dana crveno-beli žele da reše pitanja pojačanja na krucijalnim pozicijama, a trenutno glavna jeste pozicija napadača. Nakon što je pozajmica Dijegu Falćineliju istekla, krenulo se u potragu za novim centarforom. Delovalo je da će Aleksandar Prijović biti nova "devetka", ali od toga na kraju neće biti ništa.

Generalni direktor Zvezde otkrio je na prozivci pred odlazak na pripreme u Austriju da razlog dolaska Prijovića na "Marakanu" nije fudbalski. Prilično ga je iznenadilo ponašanje našeg reprezentativca.

PRIJOVIĆ NADOBUDAN, MORA DA POKAŽE VIŠE POŠTOVANJA! Zvezdan Terzić besan na napadača, evo zašto su pukli pregovori!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Pokazao je nadobudnost u pregovorima. Dolazili su mnogo veći igrači u Zvezdu, pa su se drugačije ponašali. Nisu samo finansije. Morao je da pokaže veću strast. I poštovanje. Nisu samo sportski i finansijski motiv - rekao je Terzić na prvoj prozivci ekipe za narednu sezonu.

Krstičić i Kolarov jesu opcije za crveno-bele ovog leta, ali...

- Pričao sam sa Kolarovim, on je imao diskus herniju. Odmah nam je potreban, ali sada ne može. Zbog zdravlja. Nena je dobar dečko, ima želju da se vrati. On je dole, čekamo. Čekamo i Petra Stanića iz Želje - dodao je Terzić i dodaje:

- Nama je pojačanje sto su ostali svi nosioci igre. Tu je i Aleksandar Dragović, igrač jačeg rejtinga od Nemanje Milunovića. Još je tu i Srđan Babić koji je igrao jaku ligu, sazreo. Vrlo je bitno za klubove kao što je Zvezda da sačuvaju tim. Poslali smo poruku široj javnosti potpisivanjem novih ugovora sa Aleksandrom Kataijem i Dekijem Stankovićem. Nadamo se i novom ugovoru Mirka Ivanića - ističe generalni direktor Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading