BOMBA Srbin menja Ronalda u Juventusu, predlog dala legenda "Stare dame"
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Alesio Takinardi jedna je od Juventusovih legendi iz sredine devedesetih godina 20. veka, dres Stare dame nosio je od 1994. do 2005. godine, odigrao više od 400 utakmica, osvojio skoro sve što se moglo osvojiti i uvek ostavljao srce na terenu.

E, taj Alesio je  za torinski dnevnik "Tutosport" pričao o Juventusu i najvećoj krizi u poslednjih desetak godina u kojoj se našao torinski velikan.

Osvrnuo se na mogući odlazak Kristijana Ronalda i dolazak zamene.

- Da sam u Juventusu, potrudio bih se da zadržim Kristijana Ronalda. Ali pod određenim uslovima. Ne govorim samo o finansijama, već isključivo o sportskim razlozima. Potreban nam je gladan i supermotivisan Ronaldo koji će da prihvati i sedenje na klupi kad je to potrebno. I koji neće uvek insistirati da on bude taj koji odlučuje.

Ima i predlog ko bi mogao da zameni Ronalda.

- Sa druge strane, ako je Kristijano taj koji želi razlaz, onda bih pokušao prvo da ga trampim. Idealno bi bilo za Pogbu. Ili bi za taj novac od Ronalda kupio neko veliko ime. Koga? Takav koji postiže toliko golova kao Ronaldo, ne postoji. Mesija ne računam. Ni Halanda kojeg Juventus ne može da priušti sa cenom od 130.000.000 evra. Trebalo je Juve da ga dovede pre nekoliko godina kada je koštao manje. Ja bih se sada fokusirao na dovođenje Vlahovića koji predstavlja pravu investiciju za budućnost. Dušan je tempirana bomba! U pozitivnom smislu. Može da eksplodira u svakom trenutku. A u Juventusu bi našao idealnu sredinu i okruženje da postane kompletniji igrač i šampion. Juventusu je potrebna sveža krv ako želi da vrati Skudeto i da se podigne u Evropi. Potrebni su mu mladi ljudi koji žele da pojedu travu poput Vlahovića. Nešto slično se prošle sezone dogodilo sa Kjezom koji je najbolji igrač Juventusa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading