IMAM MILIONSKU PONUDU, ALI NISAM JOŠ OTIŠAO! Lalatović poručio: Idem samo ako neko plati 40.000 evra mesečno!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da je dobio ponudu za milionski ugovor od kluba iz Saudijske Arabije, ali da još nije postignut dogovor.


- Imam tu ponudu iz Saudijske Arabije i to nije tajna. Ali još nisam ništa dogovorio, ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Tražim mesečnu plata od 40.000 evra i sve bonuse. Druga polovina uslova vezana je za moje saradnike. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala - rekao je Lalatović, saopštio je Radnički.
IMAM MILIONSKU PONUDU, ALI NISAM JOŠ OTIŠAO! Lalatović poručio: Idem samo ako neko plati 40.000 evra mesečno!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 


On je naveo da su dovedeni ozbiljni igrači, kojima su garantovani odlični uslovi.

- To im garantujem ja, to im garantuje i Ivica Tončev, koji je najmoćniji i najsposobniji čovek u srpskom fudbalu, uz Galeta Obradovića. U Radničkom su plate u dan i sve što sam ja dogovorio sa igračima, Ivica Tončev će poštovati. Radnički više nema dugove, Tončev je napravio giganta i jedan je od najstabilnijih klubova u zemlji, koji u svakom trenutku može da pokaže svoje papire - naveo je Lalatović.

- Setite se kako je bilo pre njegovog dolaska u Niš, a da ima bilo kakvih dugova,
verujte mi da bi mu odmah skinuli glavu. Napravili smo izuzetan tim koji će biti u stanju da ispuni zacrtane ciljeve, bio ja tu ili ne. Ja mnogo volim Radnički, u ovom prelaznom roku sam do sve od sebe da napravimo sjajan tim i mislim da sam u tome uspeo - naveo je Lalatović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading