SRPSKI GLOBTROTER NASTAVLJA DA PIŠE ISTORIJU! Bivši napadač Zvezde ostaje u Superligi!
EPA

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a do skoro golgeter Rada, Andrija Kaluđerović (33) odlučio je da i narednu sezonu provede igrajući u Superligi Srbije.

Iako nije uspeo da sa ekipom Rada obezbedi opstanak u eliti, Kaluđerović će i naredne sezone igrati najjači rang našeg fudbala nakon što je predstavljen kao novo pojačanje ekipe Proletera.

Srbinu će tim iz Novog Sada biti 23. klub. Srpski fudbalski globtroter je karijeru počeo u OFK Beogradu, pa je igrao još za Njegoš iz Lovćenca, Mačvu, beogradski Hajduk, Spartak iz Subotice, Radnički Pirot, Rad, Crvenu zvezdu, Peking Guan (Kina), Rasing Santander (Španija), Vojvodinu, AEL Limasol (Kipar), Tun (Švajcarska), Brizbejn Ror (Australija), Al Šananiju (Katar), Žalgiris (Litvanija), Port (Tajland), Velington Finiks (Novi Zeland), Olimpiju (Slovenija), Delhi Dajnamos (Indija), Inter Zaprešić (Hrvatska) i RFS (Letonija).

Kaluđerović je trenutno drugi najbolji strelac u istoriji Superlige sa 79 pogodaka, jednim manje od Milana Bojovića iz lučanske Mladosti koji ima gol više. Dakle, Kaluđerović želi da ispiše istoriju i zlatnim slovima upiše svoje ime u fudbalskim udžbenicima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading