STIGLE PONUDE ZA SRPSKOG OFANZIVCA! Zbog golova u Superligi Stefan Vukić bi uskoro mogao da promeni sredinu!
Marko Metlaš

Postigao je 11 golova, najlepši je dao Crvenoj zvezdi na stadionu Rajko Mitić. Šuškalo se da je viđen u Vojvodini, ali izgleda sledi put u daleki Kuvajt.

Na adresu kluba su stigle ponude Al Arabija i Al Džafra, klubova koje je trenirao naš stručnjak Boris Bunjak. Upravo je on ,,krivac,, za interesovanje arapskih klubova, koji imaju novac i za obeštećenje i za platu napadaču, kome je tek 25 godina.

- Kada su me zvali iz Kuvajta i pitali za napadača, nije bilo dvoumljenja, moj pik je Stefan Vukić. Značio bi Zlatiboru u novoj sezoni, ali on ima kvalitet da igra u bilo kom od najjačih klubova Super lige Srbije. Voleo bi da zajedno odemo u Kuvajt, imam ponudu od jednog kluba pa ćemo da vidimo.Takođe u pregovorima sam sa klubom iz Saudijske Arabije, koji ima velike planove - istakao je Boris Bunjak, trener sa Pro licencom.

Inače, za Vukića je zainteresovan i grčki PAOK, a u klubu smo samo saznali da se predsednik kluba Veljko Radulović sprema za put u Grčku, ali druge informacije nismo saznali.

Trener Predrag Ristanović, prozivku za novu sezonu izvršiće 24. Juna na Zlatiboru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari (0)

Loading