STIGLE PONUDE ZA SRPSKOG OFANZIVCA! Zbog golova u Superligi Stefan Vukić bi uskoro mogao da promeni sredinu!
Marko Metlaš

Postigao je 11 golova, najlepši je dao Crvenoj zvezdi na stadionu Rajko Mitić. Šuškalo se da je viđen u Vojvodini, ali izgleda sledi put u daleki Kuvajt.

Na adresu kluba su stigle ponude Al Arabija i Al Džafra, klubova koje je trenirao naš stručnjak Boris Bunjak. Upravo je on ,,krivac,, za interesovanje arapskih klubova, koji imaju novac i za obeštećenje i za platu napadaču, kome je tek 25 godina.

- Kada su me zvali iz Kuvajta i pitali za napadača, nije bilo dvoumljenja, moj pik je Stefan Vukić. Značio bi Zlatiboru u novoj sezoni, ali on ima kvalitet da igra u bilo kom od najjačih klubova Super lige Srbije. Voleo bi da zajedno odemo u Kuvajt, imam ponudu od jednog kluba pa ćemo da vidimo.Takođe u pregovorima sam sa klubom iz Saudijske Arabije, koji ima velike planove - istakao je Boris Bunjak, trener sa Pro licencom.

Inače, za Vukića je zainteresovan i grčki PAOK, a u klubu smo samo saznali da se predsednik kluba Veljko Radulović sprema za put u Grčku, ali druge informacije nismo saznali.

Trener Predrag Ristanović, prozivku za novu sezonu izvršiće 24. Juna na Zlatiboru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading