DA LI ĆE REAGOVATI ZVEZDA I PARTIZAN? Ivanović i još jedan Srbin zvanično slobodni igrači
EPA-EFE/Michael Regan

 

Leto velikih promena u Engleskoj je pred nama. Klubovi Premijer lige objavili su spiskove igrača kojima ističu ugovori ili koji po drugim osnovama postaju slobodni od 1. jula, a ta lista je potvrđena i na sajtu lige. Među velikim brojem fudbalera koji imaju odrešene ruke da potraže nove klubove su i dvojica srpskih igrača.

Čelsi je objavio da mu odlaze šestorica, a među njima je Danilo Pantić. Bivši kapiten Partizana je za londonske "plavce" potpisao u leto 2015. godine, ali nije odigrao nijedan meč za aktuelnog šampiona Evrope. Pantić je sve vreme proveo na pozajmicama, najpre u holandskim Viteseu i Ekscelzioru, pa se vratio u Partizan, potom je bio u mađarskom Fehervaru, da bi prethodnu sezonu proveo u Čukaričkim. Sad je Pantić slobodan igrač, pa može da bira novu sredinu.

Bez kluba je zvanično ostao  i Branislav Ivanović. Vest Bromvič Albion je objavio da nekadašnji kapiten Srbije odlazi, pošto mu ističe ugovor prvog dana jula. Ivanović je u septembru prošle godine potpisao za VBA, ali je, kao i ceo tim, imao skromnu sezonu. Sa 37 godina može da bira gde će da nastavi karijeru, ali nije nemoguće ni da je okonča ovog leta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading