ŽENE, ČUVAJTE SE, STIGAO JE PREDATOR! Poznati zavodnik na novom zadatku! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Argentinac se, od razvoda sa Đaninom, nikada nije uozbiljio mada izgleda srećan sa najnovijom pratiljom Sofijom Kalceti.

Širok je raspon ljubavnih avantura Serhia Aguera (32), od venčanja sa Maradoninom ćerkom Đaninom do najnovije pratilje Sofije Kalceti (24). U Kataloniju je stigao kao jedan od najpoželjnijih neženja na svetu i potencijalna je opasnost za mnoge Katalonke.

Njegov odlazak sa „Etihada“ ne samo da je slomio srca navijača, već i nekoliko bivših partnerki. Kada je reč o Agueru u drugi plan padaju brojni rekordi, ako se zna koliko je dama sa njim padalo u postelju.

Đanina Maradona

 

 

Aguero se 2008. oženio sa Đaninom, ćerkom pokojnog fudbalskog kralja Dijega Armanda Maradone, koji ih je i upoznao. Ali stvari su krenule nizbrdo i rastali su se posle četiri godine braka. Mediji u Argentini tvrde da je razlog Đaninin stil života. Ona je na kraju objavila da su se „razišli posle teške godine sa puno promena“.

Sledbenici stali na njenu stranu, uz komentare poput:

- Aguero vas ne zaslužuje. Glup je i idiot.

Ali Đanina je branila bivšeg:

- Ne govori to, on je otac mog sina i nije nimalo sličan onome što ti kažeš. Kad par završi, to su njihove greške.

Karina Teheda

 

 

Kun se, samo par meseci posle razvoda, preselio iz Đanininog u zagrljaj popularne argentinske pevačice Karine - poznate i kao Mala princeza.

Od prošlosti nije mogao da pobegne. Morao je da deluje kao mirotvorac kada se tvrdilo da je sina Benjamina vređala Karinina ćerka Sol iz prethodne veze.

Karina je besnila:

- Ako imate nešto da kažete o mojoj ćerki, pozovite me i recite mi. Mogu da trpim da pokušavate da me naterate da se vratim unazad, ali nemojte to raditi mojoj ćerki.

Razišli su se posle skoro pet godina veze, samo mesec dana pre Aguerove automobilske nesreće u Amsterdamu, u kojoj je slomio dva rebra.

Zoe Kristofoli

 

 

Sledeći korak bio je izazovan i opasan. Od 2018. krenuo je u avanturu sa Zoe Kristofoli, iz Verone, istetoviranim Instagram modelom i atrakcijom sa kojom je svaki izlazak u stvari bilo nošenje glave u torbi. Prethodno se zabavljala sa italijanskim takmičarom iz Velikog brata Andreom Ćerolijem i medijskom ličnošću Fabriciom Koronom. Nepoznato je da li su ona i Aguero ikada pokušali da se uozbilje.

Tejlor Vord

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAYLOR WARD (@taylorwardx)

 

Još u martu 2019. godine rečeno je da je Aguero šarmirao Tejlor Vord, zapanjujuću zvezdu rijalitija „Real Housevives of Cheshire“, ćerku bivšeg fudbalera Premijer lige Ešlija Vorda.

Pre Aguera imala je dosta atraktivnih partnera pa joj fudbaler baš i nije bio zanimljiv. Veza je propala i Aguero je ubrzo krenuo dalje, ali Tejlor je malo bolje razmislila i trenutno je u vezi sa Kunovim bivšim saigračem Alžircem Rijadom Marezom.

Sofija Kalceti

 

 

Najnovija Aguerova ljubav je 24-godišnja manekenka Sofija Kalceti. Ona mu je prva zvanična devojka nakon Tehede, a korisnici Instagrama naslađuju se nizom slatkih slika. Aguero se pojavio u Majamiju prošlog leta, vozeći izazovnu plavušu u plavom „meklaren spajderu“ vrednom 194.000 evra.

Dijego zatamnio zetov lik

Maradona, koji je preminuo posle srčanih problema u novembru, govoreći o svom bivšem zetu, nazvao ga je „mršavcem koga ne želim ni da imenujem“.

Dijego je svojevremeno zatamnio fotografiju zeta dok drži unuka Benjamina u Dubaiju u februaru 2019.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading