KOMPANIJA SOCCER UJEDINILA JE REGION! Soccerbet Kup prijateljstva!
Promo

 

SOCCER ima tu čast da ujedini region – da na jednom mestu okupi najbolje mlade fudbalere bivše Jugoslavije i da priredi spektakl kakav može samo jedan od lidera na tržištu igara na sreću i slot-aparata.

Na vrata kuca nova generacija, pre svega dobrih ljudi, a onda i vrhunskih sportista. Momci koji dolaze sa prostora bivše Jugoslavije učestvovaće na SOCCERBET Kupu prijateljstva.

Kao društveno odgovorna kompanija, SOCCER je prepoznao važan cilj, a to je da pored takmičarskog duha, kod dece razvije i onaj još važniji i da se u sedam dana boravka na Zlatiboru klinci iz Beograda, Novog Sada, Banjaluke, Užica, Podgorice, Zagreba, Tuzle, Strumice i Sarajeva upoznaju i druže.

Videćemo nade Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine, Borca, Spartaka, OFK Titograda, Dinama, Akademije Pandev, Sarajeva, Željezničara, Slobode Užice i imenjakinje joj iz Tuzle, koje će jednog dana, sigurni smo, biti svetske zvezde fudbala. Skoro svi najveći klubovi one bivše Jugoslavije biće na Zlatiboru! Pa može li bolje?

Novi Dragan Stojković, Dejo Savićević, Predrag Mijatović, Vladimir Jugović, Slaviša Jokanović, Savo Milošević, Darko Pančev, Ilija Najdoski, Goce Hristov, Milan Lane Jovanović, Rade Bogdanović, Davor Šuker, Luka Modrić, Edin Džeko, Aleksandar Mitrović... Tu su, na kupu kojim je SOCCER uspeo da ujedini region.

Upravo je idejni tvorac ovog sada već tradicionalnog turnira Savo Milošević, koji je prvi rešio da okupi decu regiona i prvo u Bijeljini, a

zatim na Zlatiboru, omogući druženje i igru ekipa sa prostora nekadašnje države.

Mnoge sadašnje zvezde evropskog fudbala bile su na ovom turniru. Pre svih Dušan Vlahović, najefikasniji Srbin u TOP 5 liga Evrope. Nadamo se da će ovaj turnir podariti svetu nove zvezde, ali i pre svega, dobre ljude.

Kompanija SOCCER je srećna što ima priliku da bude prva na ovim prostorima koja je uspela da okupi najtalentovanije fudbalere regiona na jednom turniru. Želimo da vidimo vitešku borbu i divno druženje budućih zvezda fudbala na Zlatiboru.

GRUPA A

Partizan

Akademija Pandev

Sarajevo

GRUPA B

Crvena zvezda

Željezničar

OFK Titograd

GRUPA C

Dinamo

Borac Banjaluka

Spartak Subotica

GRUPA D

Vojvodina

Sloboda Tuzla

Sloboda Užice

RASPORED MEČEVA, ZLATIBOR 2021.

UTORAK, 01. 06. 2021.

11.00 Sloboda Užice – Sloboda T.

13.00 Partizan – Akademija Pandev

15.00 Borac – Spartak

17.00 Crvena zvezda – OFK Titograd

SREDA, 02. 06. 2021.

11.00 Vojvodina – Sloboda Užice

13.00 Dinamo – Borac

15.00 Crvena zvezda - Željezničar

17.00 Akademija Pandev - Sarajevo

ČETVRTAK, 03. 06. 2021.

11.00 Dinamo - Spartak

13.00 Željezničar – OFK Titograd

15.00 Partizan - Sarajevo

17.00 Vojvodina - Sloboda T.

PETAK, 04. 06. 2021.

1A – 2C

2A – 1C

1B – 2D

2B – 1D

SUBOTA, 05. 06. 2021.

Polufinale 1

Polufinale 2

NEDELJA, 06. 06. 2021.

Finale

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading