PIKSI SE OGLASIO PRVI PUT NAKON HAOSA U FSS! Stojković izjavom uzdrmao fudbalsku Srbiju!
Tanjug

 

Dragan Stojković Piksi selektor fudbalske reprezentacije Srbije održao je konferenciju za medije pred put nacionalnog tima u Japan.

Tamo će "orlovi" odigrati dve prijateljske utakmice protiv Jamajke i Japana.

Međutim u prvom planu su bila dešavanja u FSS minulih dana i tzv.prevrat.

- Nije tu bilo nikakvog prevrata. Svi znamo šta se desilo. Maksimalno sam skoncentrisan i posvećem poslu kojim se bavim i imam odgovornost za sportska pitanja i sve što se dešava oko nacionalnog tima. Niti želim niti mogu da se mešam u rad Saveza. Rekao sam da postoje dva sektora, politika i sportski deo Saveza. Uz sportskom delu se pitam i to se baš mnogo pitam i pitaću se. O ovoj drugoj političkoj strani se ne brinem previše. Vidim da Savez funkcioniše dobro, imamo podršku, to mi je jako bitno i ne želim da trošim energiju na to - rekao je Stojković.

PIKSI SE OGLASIO PRVI PUT NAKON HAOSA U FSS! Stojković izjavom uzdrmao fudbalsku Srbiju!

Tanjug/Ap

 

Najbolji strelac Superlige Milan Makarić iz Radnika i mladi napadač Partizana Nemanja Jović naknadno su pozvani u fudbalsku reprezentaciju Srbije za utakmice u Japanu, saopštio je selektor Dragan Stojković Piksi.

- Nakon medicinskog pregleda ustanovljeno je da Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Andrija Živković i Darko Lazović imaju povrede i sa zdravstvenom službom dogovoreno je da budu odsutni - rekao je Stojković na onlajn konferenciji za medije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading