OTVORIO DUŠU NA KRAJU! Zidan opasno potkačio Real!
EPA/Juanjo Martin

- Idem, ali ne skačem s broda i nisam umoran od treninga. Te 2018. sam napustio klub, jer smo tokom dve i po godine imali toliko pobeda i trofeja da sam osjećao da je potrebno nešto novo kako bi klub ostao na vrhu. Danas su stvari drugačije. Odlazim, jer osjećam da mi klub ne pruža poverenje koje mi je potrebno, ne pruža mi podršku da gradim nešto u srednjem ili dužem roku - rekao je Zidan.

Nastavio je u istom ritmu.

- Poznajem fudbal i zahteve kluba poput Reala, znam da moraš da odeš ako ne pobeđuješ. Ali ovde je zaboravljena jedna vrlo važna stvar, sve što sam gradio iz dana u dan je zaboravljeno. Sve što sam učinio vezano za odnose među igračima i 150 ljudi oko ekipe s kojom sam radio. Ja sam rođeni pobednik i ovde sam bio da osvajam trofeje, ali iznad svega mi smo ljudska bića, imamo emocije i svoj život. Imam osećaj da ove stvari nisu bile cenjene.

Pohvalio je igrače.

- Bolelo me je kada sam nakon poraza čitao da će mi uručiti otkaz ako ne pobedim u narednoj utakmici. Bolelo je i mene i celu ekipu, jer su mediji ciljano kreirali negativno zračenje, sumnje i nesporazume. Dobro je što sam uz sebe imao izvanredne momke koji su do smrti bili uz mene. Kada su stvari bile loše, oni bi me spašavali pobedama, jer su verovali u mene i ja sam verovao u njih. Naravno da nisam najbolji trener na svetu, ali sam sposoban da dam snagu i samopouzdanje potrebno u radu sa igračima, članovima stručnog štaba i zaposlenih. Znam tačno šta ekipi treba - rekao je Zidan između ostalog.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading