DA LI JE OVO DOVOLJNO ZA OSVAJANJE LŠ? Otkriveno tačno u evro koliko je Gvardiola uložio u pojačanja za pet godina
AP/PierrePhilippe Marcou

Nisu "građani" uspeli da dosanjaju san - poraženi su u finalu Lige šampiona od Čelsija (0:1), a kritike na račun menadžera Pepa Gvardiole stižu sa svih strana, ne samo od navijača Sitija. Čelsi je sa realno mnogo slabijim timom pobedio i stigao do druge kontinentalne krune.

Ponovo su pokrenute polemike oko trenerskih kvaliteta Gvardiole, a posebno se priča o novcu koji je nemilice trošio na pojačanja od dolaska na klupu "građana". Gotovo nestvarno zvuči podatak da je klubu doneo minus od 623 miliona evra! U dovođenje igrača je uložio 938, a prodao za 315 miliona. I sa svim tim novcem je samo jednom stigao do finala Lige šampiona, pa mnogi s pravom postavljaju pitanje, da li je vreme za promenu na klupi prvaka Engleske. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djole

30.05.2021 16:59

Gvardiola je jedan prosečan trener kome je ime ,u trenersklm pozivu, stbofils Barselona. Ni sa Bajernom kao ni sa MC nije udpeo da osvoji LŠ, ali je majstor da ubedi svoje poslodavce da ulože novac koji se nije isplatio. Vreme je da popije otkaz i vrati se u Barselonu da vodi politiku ocepljenja Katalonije, jer drugo ne ume.