ŠTA MU JE OVO TREBALO?! Gvardiola posle poraza od Čelsija dao izjavu koja je zbunila sve ljubitelje fudbala
EPA/Jose Coelho

Ponovo nije uspeo - Pep Gvardiola ostaje na osvojene dve Lige šampiona, sa Barselonom 2009. i 2011. godine. Katalonski stručnjak je doveo "građane" do istorijskog, prvog finala Lige šampiona, ali je poklekao pred igrački daleko slabijim Čelsijem. 

Menadžer Sitija je posle poraza rekao je da je njegova ekipa bez obzira na poraz u finalu Lige šampiona imala izuzetnu sezonu.

- Iza nas je izuzetna sezona. Čast je biti ovde. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko jako branili i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti. Uradio sam ono što je bilo najbolje za tim, u vezi sa sastavom. Povredio se Kevin de Brujne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sad je cilj da se odmorimo, a posle toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja - rekao je Gvardiola, koji se našao na žestokim udarima navijača "građana", koji smatraju da nije smeo da propusti šansu koja se ukazala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading