RADOST UZ PORODICU Tuhel još malo bocnuo Siti posle finala (FOTO)
EPA-EFE/Susan Vera

Trener Čelsija Tomas Tuhel rekao je da su njegovi igrači bili odlučni da večeras osvoje Ligu šampiona i da je ekipa želela da bude "kamenčić u cipeli" Mančester sitija.

- Neverovatno je podeliti ovo sa svima. Uspeli smo. Ne znam šta da osećam. Bio sam toliko zahvalan što sam drugi put u finalu. Osećao sam se drugačije. Bilo smo nekako... Moglo se osetiti da smo blizu. Igrači su bili odlučni da osvoje ovo. Želeli smo da budemo kamenčić u njihovoj cipeli. Hrabrili smo jedni druge da budu još bolji, da budu hrabriji i da prave opasne kontranapade.

RADOST UZ PORODICU Tuhel još malo bocnuo Siti posle finala (FOTO)

EPA-EFE/Susan Vera

 

Tuhel je trijumf proslavio sa porodicom, koja se strčala na teren, njemu u zagrljaj.

Trener Mančester Sitija Pep Gvardiola nije imao čemu da se raduje:

- Imali smo izuzetnu sezonu. Čast je biti ovde. U drugom poluvremenu smo bili briljantni i hrabri. Ali, oni su se toliko jako brani i bili su brzi u kontranapadima. Možda ćemo se jednog dana vratiti. Uradio sam ono što je bilo najbolje za tim, u vezi sa sastavom. Povredio se Kevin de Brujne tokom utakmice, ali to se dešava. U ovakvim utakmicama potreban vam je svaki igrač. Sada je cilj da se odmorimo, a posle toga ići ćemo utakmicu po utakmicu i nadam se vratiti se u ovu fazu takmičenja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading