DA LI JE OVAKO I NAJBOLJE? Nova vest o Luki Joviću će mnoge iznenaditi
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Reprezentativcu Srbije Luki Joviću istekla je pozajmica Ajntrahtu i obavezan je da se vrati u Real, ali, veoma se lako može desiti da ostane u Frankfurtu. Prema pisanju nemačkih medija čelnici "orlova" žele da zadrže napadača bar još jednu sezonu, takođe kao pozajmljenog igrača.

- Naša velika želja je da Jović i naredne godine igra kod nas. Njegova pozajmica je istekla odmah po završetku sezone, ali je on odlučio da ostane i trenira s nama. Rekao je da će se vratiti u Madrid posle odmora koji će dobiti. Nismo još imali prilike da razgovaramo sa členicima Reala, ali će se to desiti u narednih deset dana – rekao je Oliver Frankebah, generalni direktor Ajntrahta.

Frankebah je najavio da će u narednim danima razgovore sa finansijskim direktorom i sve to u vezi sa srpskim napadačem.

 - Finansijska situacija u kojoj se nalazimo zbog pandemije koronavirus će nas usporiti u nekim željama, ali mislim da bi trebalo da se odvoje sredstva i da se Jović zadrži u klubu, jer mislim da bi nam bio od velike pomoći ne samo u Bundesligi, već i u Evropi. Imao sam prilike da razgovaram s njim na kraju sezone i rekao mi je da bi i on voleo da ostane s nama. Verujem da ćemo uspeti da ostvarimo naše želje, a da će nam iz Reala izaći u suret – nada se generalni direktor Ajntrahta.

Luka Jović ne može da se pohvali baš dobrim učinkom u dresu Ajntrahta. U ovoj sezoni je odigrao 18 mečeva, postigao je četiri gola i upisao dve asistencije. Ipak, u klubu veruju da bi mnogo značio ekipi u narednoj sezoni, u kojoj će Ajntraht igrati i u Ligi Evrope. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading