GROM IZ VEDRA NEBA! Džinovski preokret u sukobu dve struje u FSS
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Totalni haos u sukobu dve struje u FSS koje su do juče bile zajedno.  Dosadašnji potpredsednik Saveza Marko Pantelić, koji je želeo da smeni veliki deo članova Izvršnog odbora, izbrisan je iz Agencije za privredne registre (APR) kao zastupnik Fudbalskog saveza Srbije.

Deo rukovodstva koji je izabrao Nenada Bjekovića za predsednika FSS-a do narednih izbora upisao je upravo Nenada Bjekovića i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića za zastupnike Saveza.

Potez "pučista" je odgovor na Pantelićevo današnje saopštenje u kojem je deo rukovodstva FSS-a koji ga je smenio sa funkcije nazvao mafijaškom hobotnicom.

Obračun u Fudbalskom savezu Srbije je buknuo kad je predsednik Zajednice Superlige Dragomir Lazović zatražio proširenje lige, posle čega ga je Marko Pantelić, kao vršilac dužnosti predsednika Saveza smenio sa svih funkcija. Od tog momenta je pukla podela na dva fronta, koja je kulminirala u ponedeljak, kada je Pantelić prvo smenio deo članova Izvršnog odbora koji su bili na drugoj strani, a onda je stigao odgovor „smenjenih“ tako što su oni izglasali otkaz potpredsedniku saveza, a danas su ga i izbrisali iz APR-a kao predstavnika srpske Kuće fudbala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading