BOMBA! Vraća se Vladan Milojević!
Alo/Vladimir Markovic

 

Srpski trener potpisuje ugovor na dve godine.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević nalazi se na korak do povratka u Grčku. Kako piše dobro obavešteni novinar Gerasimos Manolidis, čovek koji je "zvezdašima" doneo veliku radost potpisaće ugovor na dve godine.

AEK iz Atine posle loše sezone želi da krene napred sa Milojevićem na klupi. Grčki mediji su ga nedavno objavili da je legendarni trener Crvene zvezde u kontaktu sa Panatinaikosom, međutim, nove informacije govore da je bliži crno-žutom taboru. Milojević je bez posla od kraja februara, kad se rastao sa saudijskim Al Ahlijem. Prednost Milojevića u odnosu na protivkandidate je što odlično govori grčki jezik, što ne čudi jer je u Grčkoj je proveo najveći deo fudbalske i trenerske karijere.

Milojević je dve i po godine bio trener Zvezde sa kojom je igrao dve grupne faze Lige šampiona i jednu nokaut fazu Lige Evrope. Za to vreme osvojio je dve šampionske titule, a bio je nadomak treće kada ga je nasledio Dejan Stanković kome je u "amanet" ostavio 21 bod prednosti u odnosu na Partizan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading