NIJE MOGLO DRUGAČIJE Otkriven pravi razlog odlaska Milinkovića iz Kolubare
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Napravio je Zoran Milinković istorijski uspeh sa Kolubarom i odmah posle plasmana u Superligu - otišao! To je za Sportski Žurnal potvrdio i sportski direktor kluba iz Lazarevca Dragiša Urošević, koji je otkrio da su se sa Milinkovićem oprostili na prijateljski način.

- Ugovor sa Milinkovićem imali smo na dve godine, ali izašli smo mu u susret jer ima nekoliko sjajnih inostranih ponuda. Odlični rezultati Kolubare daleko su se čuli, njegovo znanje se ceni i van naših granica, pa smo mu nevoljno dozvolili da napusti Kolubaru. Moramo ekspresno da reagujemo i nađemo adekvatnu zamenu za Milinkovića, a onda još brže da potražimo neophodna pojačanja za takmičenje u jačoj konkurenciji. Nadam se da ćemo za nekoliko dana potpisati ugovor sa novim šefom dobre novajlije, sve sa željom da u prvoj superligaškoj sezoni obezbedimo opstanak - istakao je Urošević.

Milinković se takođe oprostio od ekipe, a priznao je da ima nekoliko ponuda iz inostranstva.

- Kolubaru posebno volim jer je iz mog kraja i drago mi je što sam uz igrače, stručni štab i rukovodstvo ostvario najveći klupski uspeh. Koferi trenera su uvek spakovani, tako je i moj, imam ozbiljnih ponuda, pa sam na vreme i saopštio odluku da napuštam klupu Kolubare. Uveren sam da će i u novoj sezoni ostvariti cilj, opstanak u eliti - rekao je Milinković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading