Ceca im pevala "na uvce", a onda ih je Mihajlović odveo na pljeskavicu! (FOTO)
EPA

 

Sreli se Siniša Mihajlović, Dejan Stanković, Adrijano, Krisijan Vijeri i Đuzepe Favali u Beogradu i otišli na kiosk na pljeskavicu. Ne, ovo što ste upravo pročitali nije vic već nešto što se stvarno desilo. Tog 24. septembra 2005. godine Srbija je bila domaćin Evropskog prvenstva u košarci, a baš tada su se igrala polufinala. Međutim, nešto sasvim drugo je zaokupiralo oči javnosti. Bio je to dolazak srpskih fudbalera u prestonicu zajedno sa poznatim saigračima iz Intera.

Kao sav "normalan svet" strpljivo su čekali u redu, dok su ostali ljudi u potpunom šoku gledali svetske fudbalske zvezde i pitali se da li sanjaju. Kada su dobili svoje pljeskavice s lukom, Adrijano, Vijeri i Favali su ih za tili čas smazali. Kako nam svedoče radnici iz tog kioska brze hrane, Brazilac i Italijani bili su potpuno oduševljeni pljeskavicama.

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković bili su saigrači sa Adrijanom u Interu, dok je sa Vijerijem i Favalijem igrali zajedno u Interu. Sve to u periodu od 1998. do 2006. godine. Poznati fudbaleri ostali su veliki prijatelji i po završetku igračkih karijera.

Ceca im pevala

EPA

 

Ceca im pevala "na uvce"

Da bi osetili potpuno autentičnu sliku tadašnje Srbije, legendarni fudbaleri završili su dan u jednom prestoničkom klubu, gde je samo za njih pevala Svetlana Ražnatović. Iako verovatno nisu razumeli šta slušaju, Adrijano, Vijeri i Favali su se sjajno provodili. Bar ako je suditi po fotki koja je tada nastala. Mihajlović i Stanković bili su veliki prijatelji sa Cecom, pa su nekoliko puta bili na njenim nastupima, a bilo je i dana kada je poznata pevačica pevala samo za njihove uši.

Ispovest i suze "Imperatora"

Adrijano je nedano odlučio da otvoreno priča o svemu što ga je snašlo. Pišući za "The Players Tribune", popularni "Imperator" odgovorio je na sva pitanja - šta se sa njim desilo i gde je uopšte on? Tom prilikom potvrdio je da je mnogo puta plakao tokom karijere.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading