Ceca im pevala "na uvce", a onda ih je Mihajlović odveo na pljeskavicu! (FOTO)
EPA

 

Sreli se Siniša Mihajlović, Dejan Stanković, Adrijano, Krisijan Vijeri i Đuzepe Favali u Beogradu i otišli na kiosk na pljeskavicu. Ne, ovo što ste upravo pročitali nije vic već nešto što se stvarno desilo. Tog 24. septembra 2005. godine Srbija je bila domaćin Evropskog prvenstva u košarci, a baš tada su se igrala polufinala. Međutim, nešto sasvim drugo je zaokupiralo oči javnosti. Bio je to dolazak srpskih fudbalera u prestonicu zajedno sa poznatim saigračima iz Intera.

Kao sav "normalan svet" strpljivo su čekali u redu, dok su ostali ljudi u potpunom šoku gledali svetske fudbalske zvezde i pitali se da li sanjaju. Kada su dobili svoje pljeskavice s lukom, Adrijano, Vijeri i Favali su ih za tili čas smazali. Kako nam svedoče radnici iz tog kioska brze hrane, Brazilac i Italijani bili su potpuno oduševljeni pljeskavicama.

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković bili su saigrači sa Adrijanom u Interu, dok je sa Vijerijem i Favalijem igrali zajedno u Interu. Sve to u periodu od 1998. do 2006. godine. Poznati fudbaleri ostali su veliki prijatelji i po završetku igračkih karijera.

EPA

 

Ceca im pevala "na uvce"

Da bi osetili potpuno autentičnu sliku tadašnje Srbije, legendarni fudbaleri završili su dan u jednom prestoničkom klubu, gde je samo za njih pevala Svetlana Ražnatović. Iako verovatno nisu razumeli šta slušaju, Adrijano, Vijeri i Favali su se sjajno provodili. Bar ako je suditi po fotki koja je tada nastala. Mihajlović i Stanković bili su veliki prijatelji sa Cecom, pa su nekoliko puta bili na njenim nastupima, a bilo je i dana kada je poznata pevačica pevala samo za njihove uši.

Ispovest i suze "Imperatora"

Adrijano je nedano odlučio da otvoreno priča o svemu što ga je snašlo. Pišući za "The Players Tribune", popularni "Imperator" odgovorio je na sva pitanja - šta se sa njim desilo i gde je uopšte on? Tom prilikom potvrdio je da je mnogo puta plakao tokom karijere.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading