PONOVO POKAZALI KAKAV SU KLUB! Ajaks odlučio da istopi šampionski trofej, razlog je fenomenalan! (VIDEO)
EPA

Fudbaleri Ajaksa osvojili su nedavno 35. titulu u klupskoj istoriji. Ekipa našeg Dušana Tadića potvrdila je dominaciju u holandskom fudbalu i okitila se novom krunom.

Iako su bili lišeni pomoći navijača "kopljanici" su pronašli način kako da se oduže svima koji su ove sezone kupili sezonske ulaznice, pa su istopili trofej namenjen šampionu i od njega napravili 42.000 malih zvezdica.

- Ove sezone igrali smo bez navijača. U stvari bez njih na tribinama. Uprkos svemu, osećali smo njihovu podršku svake nedelje, od odlaska na stadion, preko društvenih mreža i ličnih kontakata. Kada smo ranije rekli da je "ova titula i vaša" mislili smo na navijače, a deljenje trofeja je ultimativni dokaz da smo ozbiljni u toj nameri. Posle turbulentne godine, želimo da svi naši navijači budu srećni - rekao je direktor Ajaksa Edvin Van Der Sar.

- Igranje na praznom stadionu ne može da se poredi sa atmosferom na Areni Johan Krojf. Stvarno su nam nedostajali navijači protekle sezone na svim utakmicama i zato želimo da im se odužimo ovim gestom - poručio je Tadić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading