OSTAVILI SU GA U INVALIDSKIM KOLICIMA, BEZ NOVCA! Bivši fudbaler Zvezde prolazi kroz agoniju, supruga nije mogla više da ćuti! (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada prvotimac Legije iz Varšave Marko Vešović osvojio je titulu sa klubom iz Poljske. Ipak, nije se mnogo naigrao tokom sezone zbog povreda koje su ga mučile.

Kako bi se vratio u takmičarski ritam klub ga je poslao da igra za rezervnu ekipu, a sada je pitanje da li će mu produžiti ugovor. 

Markova Supruga Tamara nije više mogla da ćuti pa je putem Instagrama odlučila da objavi kroz kakvu je agoniju prolazio njen suprug, odnosno, kakav je tretman Legija imala prema njemu tokom teškog perioda.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - da li je to porodica? - upitala je Tamara Vešović na svom Instagram profilu.

Ovo je bio tek početak, a poljski mediji su od objave na društvenoj mreži napravili glavnu sportsku vest u zemlji.

- Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija?' pisala je Tamara na Instagramu, a Poljaci su ostali u čudu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading