LOŠE VESTI ZA DELIJE IZ ITALIJE Trener Stanković viđen na pregovorima
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Šuškalo se danima, predsednik Sampdorije je demantovao, prvi čovek Zvezde upozorio, ali...

Kako prenose italijanski mediji trener Crvene zvezde Dejan Stanković viđen je na pregovorima sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom u restoranu "Da Berti".

Treneru Klaudiju Ranijeriju ugovor ističe na leto, on želi da ostane, i Ferero je tvrdio da ne žele da ga menjaju, ali...

Ranijeri je prihvatio smanjenje plate i bio je spreman da potpiše ugovor na dve godine, ali mu je predsednik ponudio saradnju na jednu godinu. 

Iz tih razloga predsednik Sampdoirje je Stankoviću ponudio mesto na klupi Sampdorije, sastanak je obavljen danas u restoranu "Da Berti".

Nedavno je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio klubovima iz Italije da ne pokušavaju da angažuju Stankovića.

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku. Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga - rekao je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading