DOŠAO JE KRAJ Crveno-beli rešili da se rastanu sa trenerom, on je potom imao poruku za upravu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nenad Lalatović neće naredne sezone voditi Vojvodinu.

Upravni odbor kluba sa "Karađorđa" je na sednici odlučio da ne nastavi saradnju sa Lalatovićem, trenerom sa najviše pobeda u klupskoj istoriji.

Da se ne nastavi saradnja glasala su petorica članova klupskog rukovodstva, jedan je imao drugačije mišljenje.

Kao razlog za raskid u Vojvodini ističu koncepcijsko razmimoilaženje, uprava želi mlade igrače, a Lalatović iskusne. U klubu naglašavaju da niko nije ljut na Lalatovića.

Nenad je potom izneo svoju stranu priče:

- Svaki navijač Vojvodine zna da sam želeo da ostanem u klubu koji obožavam kao i Novi Sad. Upravi sam rekao da prihvatam sve što se od mene traži u idućoj sezoni i da vodim ekipu u Evropi. Nije istina da sam insistirao na šestorici iskusnijih igrača već sam bio saglasan sa podmlađivanjem tima. Međutim, jasno je da me ova Uprava ne želi i da su njihovi navodi, izgovor. Odlazim kao trener sa najviše pobeda - rekao je za "Novosti".

Lalatović je vodio Vojvodinu na 129 utakmica, vodiće na još dve do kraja superligaškog karavana.

Sa cifrom 131 izjednačiće se sa Gustavom Lehnerom i biće drugi na večnoj listi, iza legendarnog Branka Stankovića, trenera prve šampionske generacije (140 mečeva).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ljubitelj loptanja

11.05.2021 19:05

Oni(Firma) koji podržavaju narcisoidnog trenera, nisu navijači Vojvodine, nego ogganizovana grupa krimosa, reketaša i secikesa. Daleko im lepa kuća, kao i osobi koju protežirajui i podržavaju. Svi oni vole Vojvodinu, do zadnjeg dinara koji mogu da opelješe.