Mozzart daje najveće kvote na svetu: Porto 1,37, Kopenhagen 1,80, Empoli 2,35! Nećete naći veće nigde na planeti
EPA

Kladionica Mozzart iz ponude je ove nedelje izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru portugalske Primeire, danske Superlige i Serije B, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

PORTO - FARENSE (PONEDELJAK, 21.15), KEC 1,37

Farenseu gori pod nogama i u poslednje tri runde očekuje ga grčevita borba za opstanak, a za to vreme Porto mora da slavi i nada se potonjem kiksu Sportinga kako bi zadržao minimalne šanse za krađu titule. Tim sa Dragaa je apsolutni favorit protiv tima koji je pobeđivao pet puta zaredom uz samo jedan primljen gol. Davljenik ima pakleno težak zadatak protiv velikana i najkvalitetnijeg napada Primeire koji postiže u proseku dva gola po utakmici. Zmajevi već 27 uzastopnih mečeva ne znaju za poraz, ali bi im remi naravno bio jednak neuspehu tako da se od Taremija, Oliveire i saigrača očekuje ozbiljna ofanziva.

NORDSJELAND - KOPENHAGEN (PONEDELJAK, 19.00), DVOJKA 1,80

Titula je osam bodova daleko, ali pred velikanom iz prestonice su još četiri bitna koraka i mogućnost da se za početak domogne mesta koje garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona. Motiva ima i Nordsjeland koji će pokušati da se u finišu sezone izbori za mesto u Ligi konferencija, ali mora se priznati da mu poslednjih nedelja u odbrani duva ozbiljna promaja – primio je osam golova na minule tri utakmice, dve izgubio i jednom slavio. Osam utakmica u nizu fudbaleri Kopenhagena nisu izgubili od Nordsjelanda uz šest pobeda i dva remija, a upravo je njihov poslednji međusobni susret završen bez pobednika (2:2).  Zanimljivo, čak pet puta u poslednjih devet međusobnih duela padalo je bar četiri gola.

EMPOLI – LEČE  (PONEDELJAK, 14.00), KEC 2,35

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Porto 1,37, Kopenhagen 1,80, Empoli 2,35! Nećete naći veće nigde na planeti

EPA

 

 

Pred Empolijem je revijalan meč, budući da je siguran putnik u Seriju A, dok će Leče  igrati plej-of od polufinala i tu je situacija potpuno jasna. Reč je o okršaju dva najubojitija napada drugog ranga italijanskog fudbala – ekipa sa stadiona Karlo Kastelani ima 66 pogodaka na 37 utakmica, gostujući sastav jedan više. Azuri su jedini tim koji ove sezone nije izgubio na svom terenu sa deset pobeda i osam remija i bez obzira na odsustvo takmičarskog značaja utakmice, sigurno neće želeti da pokvare taj skor. Prvi okršaj ove sezone doneo je remi 2:2 u meču u kojem je Empoli već bio viđen kao pobednik. Međutim, ekipa Lečea se vratila i golovima u 78. i 90. minutu iskamčila bod.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading