HITNO SAOPŠTENJE! Da li će se nakon ovoga sve promeniti?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbalski klub Novi Pazar zatražio je od Zajednice klubova Super lige i Prve lige Srbije da se sve utakmice poslednja dva kola prvenstva igraju u istom terminu.

- Regularnost prvenstva već je dovedena u pitanje, a sa skandalima se nastavlja posle odluke da se, mimo dosadašnje prakse, kola igraju tokom dva dana. Osim u Srbiji, završnice ostalih evropskih liga igraju se u istim terminima. To ostavlja ozbiljnu sumnju da su "odabrani" klubovi stavljeni u privilegovan položaj - naveli su u Novom Pazaru.

Čelnici tog kluba ističu da već nekoliko kola igraju dan pre konkurenata u borbi za opstanak, a da je isti raspored predviđen i za sledeću utakmicu, koja je možda i odlučujuća.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 


- Logično bi bilo da se sve utakmice igraju u subotu, u jedinstvenom terminu za sve klubove. Čitav fudbalski svet sa podsmehom prati dešavanja u našem fudbalu i najmanje što možemo da uradimo je da na ovaj način sprečimo dalju blamažu - zaključili su Pazarci.

Novi Pazar je trenutno 14. u Super ligi Srbije sa 45 bodova, a do kraja prvenstva gostovaće Metalcu i dočekaće ekipu Napretka.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

  Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading