LEGENDARNI TRENER SE NEOČEKIVANO OGLASIO Živadinović dao izjavu o Piksiju koja je ostavila celu Srbiju bez teksta!
Foto: Alo/M.Metlaš

Nekadašnji trener Milan Živadinović govorio je u Jutarnjem programu TV Prva o postavljanju Dragana Stojkovića Piksija za selektora Srbije. Popularni "bard" smatra da je sadašnjost drugačija od perioda kada je Piksi bio igrač.

- Nije ovo isto vreme za Piksija, kad je on igrao fudbal i kada je danas selektor. Danas ga mrze više nego bilo kog - rekao je Živadinović u emisiji "Jutro" na TV Prva.

Usledilo je pitanje voditelja ko mrzi Piksija...

- Mrze ga svi koji su rasli s njim, a nisu dostigli njegov nivo. Ja znam Miljan kada je izabran. izgurao je i postao veliki svetski trener. Ovi ljudi koji odlučuju treba da nađu nove snage. Ne treba nekog da vade iz "naftalina". On kad dva puta bude izgubio, pričaće se o ostavci. Trener i selektor se postavljaju i smenjuju zbog dobrih i loših rezultata. On mora i na terenu i van njega da napravi čvrstu disciplinu.

Usledilo je pitanje da li Piksi da napravi atmofseru kao Antić...

- Nisu to iste ličnosti. Lako je praviti karijeru u startu kad si imao veliku karijeru kao igrač. Nisam imao veliku karijeru igračku, ali sam sa reprezentacijom kao trener došao do 6. mesta na svetu. Nigde se toliko ne kritikuje kao u fudbalu.

Deluje da Živa sumnja u Piksija...

- Ne sumnjam ni u koga. Ja sam dobronameran i želim svima dobro i znam kako je biti selektor. Nema tu spavanja. Nema posle prvog nerešenog rezultata, kad te svi menjaju, da ostaneš normalan. Mnogo je teško. Portugal kod kuće bez publike. Onda poslednja utakmica u Azerbejdžanu, sa publikom, hladno, svi su protiv nas... - zaključio je pomalo zloslutno Živadinović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading