Meridian
Meridian.bet
Meridian

Meridian.bet

Meridian, Foto: Meridian.bet

Ako tragate za odličnim bonusom, koji će podići zabavu na još viši nivo, onda je Meridian pravo mesto, u kojem se ova želja veoma lako ispunjava.

Subota, nedelja i ponedeljak su dani kada svi mogu biti deo uzbudljive ekskluzivne ponude u Meridianu i osvojiti odličan bonus.

A 15% bonusa je sigurno neodoljiva ponuda za svakog igrača.

Ono što sve zanima je - kako do ekskluzivnog bonusa, gde, kada? Odgovor na ovo pitanje je veoma lak, jer je put do bonusa vrlo jednostavan i bonus je svima nadohvat ruke.

Svakom ko uplati depozit putem mCash-a u subotu, nedelju i ponedeljak, Meridian prilikom svake uplate poklanja 15% bonusa od uplaćenog depozita na Bonus račun.

Sada je osvajanje bonusa drastično olakšano i pristupačno svakome. Mesto i vreme je dobro poznato svima, a samo jedan korak deli svakog igrača od osvajanja ove fenomenalne nagrade.

Bonus je primaljiv, način dolaska do njega je veoma lak, pa tako ne postoji razlog da iko propusti priliku za osvajanje vredne nagrade i pokretanje još veće zabave.

Subota, nedelja i ponedeljak su dani rezervisani za Meridianov bonus, do kojeg svako može doći veoma lako. Dakle, potreban je samo jedan mali korak, uplata depozita preko mCash-a i igrači mogu uživati u savršenom bonusu.

Meridian i BONUS 15% - savršen tandem za najbolju zabavu.