Naslovna strana poklon dodatka "Sport plus"
Alo!
Naslovna strana poklon dodatka

Alo!

Naslovna strana poklon dodatka "Sport plus", Foto: Alo!

Pred Vama je 99. broj jedinstvenog sportskog poklon dodatka na ovim prostorima! U najnovijem broju „Sport plusa“ za Vas smo pripremili:

ZAŠTO SE ENGLEZI PLAŠE CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA Naša dva najbolja fudbalska kluba uskoro će ukrstiti koplja sa Totenhemom i Mančester junajtedom u Ligi šampiona odnosno Ligi Evrope. Zbog toga smo napravili jednu vrstu vremeplova koji pokazuje da klubovi sa Ostrva za beogradske večite rivale nikada nisu bili bauk. Uz ekskluzivne fotografije sa najpoznatijih mečeva Zvezde i Partizana protiv engleskih klubova podsećamo Vas i na momenat koji je spojio za sva vremena klub iz Beograda sa jednim od velikana evropskog fudbala.

PROČITAJTE JOŠ:

NA LICU MESTA Bez ikakve dileme fudbalski klub TSC je apsolutni hit ovogodišnje fudbalske Superlige. Zbog toga smo otišli u Bačku Topolu, a šta nas je dočekalo tamo, saznajte samo u novom broju „Sport plusa“.

KUMOVI SA BASKET TERENA Sport plus je istraživao i šta to spaja brojne velikane naše košarke. Ko je to odlučio da se okumi, koji veliki rivali sa parketa su potpom postali nerazdvoji, ali i ko je presudno uticao da, recimo, Nenad Krstić i Miloš Teodosić postanu kumovi, e to možete da saznate smo u našem poklon dodatku.

CAR VIRTUELNOG FUDBALA Mislite da ste baš vi najbolji u igrici „Fudbal menadžer“? Varate se i to grdno. Zaprepastićete se kada bude pročitali priču o Sepu Hedelu čoveku koji je ušao u knjigu Ginisovih svetskih rekorda.

I NARAVNO TADIĆ I u ovom broju donosimo Vam jedinstvenu infografiku. U njoj ćete saznato kojih je to 11 majstora fudbala uspelo da od 1988. godine do danas dobije čistu desetku od renomiranog francuskog dnevnika Ekip.

BONUS VIDEO

Delije zaustavile autobus