Adriana Lima i Marko Jarić
Profimedia
Adriana Lima i Marko Jarić

Profimedia

Adriana Lima i Marko Jarić, Foto: Profimedia

Moramo priznati, srpski sportisti se žene najlepšim devojkama. Bilo da su one javne ličnosti ili anonimne, zbog svojih muževa dospevaju u žižu javnosti. Neretko se dešava da naši momci, a i devojke iz sveta sporta, svoje buduće partnere upoznaju u zemljama u kojima nastavljaju karijeru. Sve se započinje flertom, udvaranjem, zajedničkim životom, a završava brakom i čoporom dece. Ponekad i razvodom. Ipak, svim srpskim zetovima i snajkama koji su stranci je bar jedna stvar zajednička. Zaljubljeni su u Srbiju. 

Arijana Mihajlović

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? Quando sorridi non c’è nulla da aggiungere ?

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Oct 6, 2020 at 11:46am PDT

Venčali su se 1996. godine najpre u Rimu, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak.

Da je Miha bio stari šarmer, govori i izjava njegove lepe supruge:

- Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – jednom prilikom je priznala Arijana za italijanske medije.

Par ima petoro sada već odrasle dece.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? Dare sempre colpa al lupo , fa comodo alle pecore ?

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Sep 9, 2020 at 4:24am PDT

Arijana obožava Srbiju, dokaz su i česte posete Sinišine familije i lako uklapanje Italijanke na vojvođanski ambijent.

"Život se mnogo razlikuje, ali neke stvari mi se u Srbiji više dopadaju nego u Italiji. Na primer, odrastanje dece ovde je jednostavnije i skromnije. Mnoga deca u Srbiji nemaju materijalno toliko koliko imaju mališani u Italiji, ali su zbog toga neuporedivo motivisanija, nisu razmažena i teže uspehu. Više žele da u životu nešto postignu i zbog toga mi je važno da i moja deca ovde provode vreme."

Otkako je Siniša obelodanio da boluje od leukemije, Arijana je uz njega više nego ikad. 

Aleka Kamila

Peđa i Aleka, poreklom Grkinja, upoznali su se u Solunu, dok je Stojaković igrao za PAOK. Na ludi kamen su stali 2006. godine, a pet godina starija Aleka se, osim modelingom bavila i ulogom televizijskog voditelja. Danas imaju troje dece: sinove Andreja i Maksimusa i ćerku Milu.

Kada su rešili da ozvaniče vezu, uveliko su bili ponosni roditelji sina Andreja i šestomesečne ćerke Mile.

“Venčanje decenije”, kako su mediji u Grčkoj nazivali ovaj događaj, održano je u Solunu i koštalo je više od 100.000 evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy new year!!!

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on Jan 1, 2020 at 12:53am PST

Kamila skoro da i ne daje izjave za medije, ali jednom prilikom je izjavila da joj se balkanski mentalitet više sviđa od onog u Americi. Svoju intimu čuva daleko od radoznalih pogleda.

Bastijan Švajnštajger

Mnogi su bili skeptici kada se pročulo da se srpska lepotica i bivša teniserka zabavlja sa čuvenim fudbalerom i reprezentativcem Nemačke Bastijanom Švajnštajgerom. Mogli su se pročitati komentati poput: Šta će joj taj stranac, Pa zar od tolikih Srba Ana je morala da izabere jednog Nemca, oni su nam neprijatelji...

Ipak, vreme je učinilo svoje, a jedan od najslavnijih „srpskih zetova“ je svojom ljubavlju prema Ani i požrtvovanošću za porodicu, oterao neverne Tome dokazao da je itekako vredan naše teniserke.

Bastijana i Anu je upoznala Ivana, kćerka slavnog Svetislava Pešića 2014. godine. Dopali su se jedno drugom, a emotivnu vezu započeli su u leto 2014. godine tokom Aninog učešća na US Openu u Njujorku. Za prvo vreme, vezu su želeli da sakriju od javnosti. Ipak, paparaci su uspeli da ih fotografišu u septembru iste godine na ulicama Menhetna kako držeći se za ruku šetaju centralnim gradskim ulicama.

Bastijanovi gestovi su osvojili ne samo teniserku, već i celu planetu. Svet je bio oduševljen kada je na kopačkama ispisao njeno ime, datum početka veze (5. 9. 2014) i „dušo“, reč kojom joj se tada obraćao.

Švajnštajger je prvi put došao u Beograd 2014. godine u novembru da bi zajedno proslavili Anin rođendan. Ljubav je odmah naišla na odobravanja javnosti, a Švajni je dobio je nadimak „srpski zet”. Ana se ubrzo zbog Bastijana preselila u Englesku. Tada je otkrila da je njena baza u Velikoj Britaniji, pa još jednom pokazala da je njihova veza i te kako ozbiljna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Blessed with this wonderful wife - Happy Mother’s Day, @anaivanovic ❤️ #throwback

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on May 10, 2020 at 8:18am PDT

Da se par verio, javnost je saznala kada se Ana se na jednoj svečanosti u Londonu pojavila sa prelepim, vereničkim prstenom na ruci. Ana i Bastijan su veliku ljubav krunisali venčanjem upriličenim u Veneciji 12. jula 2016,

Nakon udaje Ana se oprostila od teniske karijere i sa suprugom se preselila u Čikago, gde je on igrao fudbal. 

- Nikad nisam imala klasičan dom. Ceo moj život mogao se uglavnom smestiti u dva kofera zbog stalnih putovanja na turnire. Sada prvi put mogu reći da imam svoj dom - izjavila je, dodavši da uživa u uređenju i opremanju kuće.

Ana i Bastijan sina Luku su dobili u martu 2018. godine. Nedugo zatim, otkrili su da čekaju još jednu prinovu.  
Drugog sina Leona dobili su u avgustu 2019. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Recharging batteries ?

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Feb 22, 2020 at 7:05am PST

Kada svrati u Beograd, Bastijan voli da posećuje košarkaške utakmice. Tako je jednom prilikom bio usnimljen na meču Partizan – Virtus i strpljivo davao interjvue znatiželjnim novinarima. A bio je i počasni gost na večitom derbiju.

Adriana Lima

Adriana je svojevremeno proglašena jednom od najlepših žena na svetu, a bila je i zaštitno lice brenda "Viktorijini anđeli". Priznala je jednom prilikom da je Marko oborio s nogu šmekerskim gestom.

Adriana Lima i Marko Jarić

Profimedia

Adriana Lima i Marko Jarić, Foto: Profimedia

"Došla sam kući posle našeg prvog sastanka i tamo me je sačekalo iznenađenje - moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikada nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio“, ispričala je Adriana svojevremeno.

Adriana i Marko venčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine u Americi, a u braku su dobili dve devojčice, Valentinu i Sijenu. Kada je i zvanično postala srpska snajka, Adriana je počela češče da dolazi u Srbiju. Jednom prilikom, manekenka je pred medijima zatražila od Ivice Dačića srpsko državljanstvo i pasoš. Ipak, iako je procedura pokrenuta, na kraju nije završena, jer se Lima više nikad nije zainteresovala za našu putnu ispravu.
Srbiju nije zaboravila pa je svake godine za praznike čestitala Božić i Novu godinu i na srpskom jeziku.

Adriana Lima i Marko Jarić

Profimedia

Adriana Lima i Marko Jarić, Foto: Profimedia

Važili su za jedan od skladnijih brakova, međutim, Adriana i Marko nisu opstali. Brak im je trajao pet godina, razveli su se 2014. godine, a zakonski ga okončali 2016.

Ostali su u prijateljskim odnosima radi dece, a paparaci ih nekada uslikaju na zajedničkoj večeri ili odmoru sa svojim devojčicama.

Karena Lenđer

Njih dvoje su stali pred matičara u Gradskoj kući u Zrenjaninu krajem jula prošle godine. Karena je iz Sao Paola i radi kao stjuardesa u jednoj svetski poznatoj avio-kompaniji. Ivana je upoznala u Dubaiju, samo mesec dana nakon što je on otišao tamo da radi.

Ivan Lenđer

Instagram.com/Ivan Lenđer

Ivan Lenđer, Foto: Instagram.com/Ivan Lenđer

– Njoj se jako sviđaju ovi krajevi, Balkan pre svega. Iskreno, ovde je sada i lepše vreme nego tamo. Zato smo se odlučili da venčanje organizujemo u Zrenjaninu. Bilo je i nekih drugih opcija ali, eto, ipak smo se odlučili da to bude u ovom gradu – kaže Lenđer.

Ivan i Karena planiraju da putuju zajedno što više mogu i da uživaju koliko god je to moguće.

– Naravno, imamo i na umu proširenje porodice, ali ne žurimo nigde – dodaje Ivan.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Gde ides ti svete......

13.10.2020 11:23

Pa pisite o nekim nepoznatim ljudima sa manje para a nje o njima!!!Lako ke njima.......