FK Crvena zvezda
Foto: EPA/EPA

 

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar izneo je očekivanja pred utakmicu 10. kola Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Radničkog iz Niša u subotu od 18.05 časova.

- Pratili smo utakmice Radničkog, videli smo dobre stvari u njihovoj igri i da stvaraju šanse. Taktički su vrlo dobra ekipa. Sigurno neće biti lako na terenu. Što se tiče igrača koji će istrčati na teren, to uvek zavisi od protivnika i trenutne forme. Ima još vremena da se pripremimo, pre nego što se odlučim za startnih 11 – istakao je Barak Bahar.

Potvrdio je izraelski stručnjak da je ekipa fokusirana isključivo na naredni duel.

Fudbaleri Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

 

- Imamo vremena do utakmice protiv Jang Bojsa, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o sutrašnjem meču.

Govorio je Barak Bahar i o Aleksandru Kataiju.

- Katai je i dalje povređen. Nije trenirao sa ekipom i ima problem sa leđima. On je veoma važan igrač za ekipu, čekamo da se vrati, ali u ovom trenutku nije spreman.

Šef stručnog štaba Zvezde istakao je da će se na utakmici protiv Radničkog videti da li je pauza prijala crveno-belima.

- Zavisi od toga kako ekipa bude otvorila utakmicu, sve će se videti na terenu. Nekada je dobro da igrači startuju sveži i odmorni, kao i da imaju nekoliko dana pauze. Međutim, sa druge strane, nekada to i nije toliko dobro.

Voždovac - Crvena zvezda

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Pritisak sastavni deo trenerskog posla.

- Volim pritisak, on je neophodan u ovom poslu. Ukoliko ga ne bih osećao, možda bi to značilo da treba da promenim profesiju. Što se tiče stanja na tabeli, još uvek je rano govoriti o tome, s obzirom da je u toku prvi deo prvenstva. Očekuje nas još mnogo utakmica, rano je da gledamo na kom se mestu na tabeli nalazi Crvena zvezda.

Uveren je Barak Bahar da će meč protiv Radničkog mnogo značiti crveno-belima pred duel u Ligi šampiona.

- Važno je da igramo protiv dobrih timova, kao što je to bio slučaj protiv Mančester Sitija, sa visokim tempom. Situacija je takva da moramo da se fokusiramo na sledeću utakmicu. Verujem da će meč protiv Radničkog uz ispunjene tribine biti veliki „vetar u leđa“ pred Jang Bojs – zaključio je Barak Bahar.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading