fudbal
Foto: Privatna arhiva

Mladi fudbaler Crvene zvezde rekao je da je oduvek znao kakva ga atmosfera čeka na stadionu.

- Marakana je nešto posebno, znao sam za to oduvek, ali potpuno je drugačiji osećaj gledati klipove preko “Jutjuba” i istrčati na najveći stadion u Srbiji, rekao je fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić.

- Definitivno ću meč protiv Fiorentine pamtiti do kraja života, jer je to prva utakmica u mom životu da sam osetio neverovatnu atmosferu od našeg 12. igrača - dodao je reprezentativac Novog Zelanda.

- Mnogo je lakše igrati pred punim stadionom, a verujem da će veliki broj navijača biti i na predstojećoj utakmici protiv Napretka (nedelja, 16.55), koja će nam dati vetar u leđa za izazove koji nas očekuju u Ligi šampiona - istakao je Stamenić za klupski sajt.

MILOJEVIĆ PRUŽIO PODRŠKU BAHARU Zvezdi je bio potreban "rez", želim mu sve najbolje

TVOJE MESTO JE NA "MARAKANI" Važna poruka navijača Crvene zvezde pred meč sa Napretkom

POMERA SE ZVEZDIN MEČ Kako Alo! saznaje, poznat je nov termin kada će srpski šampion ugostiti Napredak, evo i zbog čega

BAHARA PRED NAPREDAK MUČE POVREDE Nije hteo da otkriva karte

Prošle sezone je Marko Stamenić bio jedan od najboljih fudbalera Kopenhagena.

- Kada gledate Real Madrid, Mančester Siti i druge, pomislite kako su to veliki klubovi, ali i Crvena zvezda je veliki klub. U prošlosti je bila prvak Evrope, pobeđivala velike rivale, tako da sam siguran da i ove sezone možemo da napravimo neke velike stvari. Takođe, moram da istaknem da sam se veoma brzo uklopio u novi tim, a za to su mi pomogli saigrači i stručni štab, a hemija u ekipi je jako važna za stvaranje velikih rezultata.

Posebne pohvale je Stamenić imao na račun Mirka Ivanića, a istakao je da može da bude polivalentan igrač.

- Ima mnogo talentovanih igrača u Crvenoj zvezdi, napravljen je pravi spoj mladosti i iskustva, ali ako pričamo o prekaljenim fudbalerima, onda ne mogu da ne spomenem Ivanića. Volim njegov stil, podseća me na Kaku kog sam voleo da gledam u detinjstvu. Igraću na kojoj god poziciji trener bude tražio, jer je moj cilj da budem u timu i da se borim u svakoj utakmici - zaključio je Stamenić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading