Crvena zvezda u Areni
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je redovnu sedniku Skupštine kluba, nakon čega se oglasio saopštenjem:

- Redovnoj sednici prisustvovalo je 40 od 56 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od 8 tačaka.

Predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, planovima kluba za narednu sezonu takmičarsku 2023-2024…

Takođe, jednoglasno je od strane Skupštine usvojen i izveštaj o svim naknadama za igrače, trenere i menadžment u prethodnoj i narednoj sezoni, ali i ciljevima prvog tima u sledećoj takmičarskoj sezoni koji su najveći.

Jednoglasno su usvojeni ciljevi  prvog tima, a to je osvajanje trofeje u sva 4 takmičenja u sezoni 2023-2024. Zbog toga, očekuje se maksimalna podrška celokupne zvezdaške javnosti .

Takođe, jednoglasno je od strane delegata usvojen predlog budžeta kluba za narednu sezonu, a podržan je i stav kluba o narednim koracima koje će KK Crvena zvezda Meridianbet učiniti povodom novonastale situacije u ABA ligi jtd čiji je KK Crvena zvezda – suvlasnik.

Takođe, usvojen je predlog da aktuelno predsedništvo pređe u VD stanje do jeseni, kada će doći do rekonstrukcije tog tela novim imenima - piše u saopštenju.

Ono što "zvezdaše" najviše zanima jeste da je potvrđeno da će klub naredne sezone igrati u "Areni", a da prodaja sezonskih ulaznica počinje početkom septembra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading