Partizan - Zvezda
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nakon što su iz Crvene zvezde otišli Luka Vildoza, Hasan Martin i Džon Holand, njihovim stopama krenuće i Filip Petrušev.

Srpski košarkaš je letos sa crveno-belima potpisao ugovor na jednu sezonu, a uprkos dobrim partijama i osvojena dva trofeja - malo je verovatno da će se zadržati na Malom Kalemegdanu i pokušaće ovog leta da zaradi ugovor u NBA.

U prilog tome govori i to što je ime Filipa Petruševa osvanulo na spisku Filadelfije za letnju ligu, pa će pokušati da se izbori za ugovor kod njih - ili da ubedi neku drugu NBA ekipu da zaslužuje šansu u najjačoj ligi sveta gde je tačno u ponoć počeo prelazni rok.

Upravo su Seventisiksersi birali Petruševa na draftu 2021. godine kao 50. pika i raspolažu prava na njega, a nije tajna da su njihovi skauti temeljno pratili izdanja mladog centra u Crvenoj zvezdi. Daleko su zadovolniji nego njegovom sezonom u Efesu, kada jedva i da je igrao kod Ergina Atamana, pošto je u Evroligi imao učinak od 10,67 poena i pet skokova, dok je još bolje brojke beležio u ABA ligi (12,2 poena i 7,6 skokova).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading