SADA JE STVARNO KRAJ Zvezda se oprostila od plejmejkera: Kao klub smo ponosni što je kod nas završio karijeru
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Srpski košarkaš i igrač Crvene zvezde Stefan Marković odlučio je da završi igračku karijeru, objavili su "crveno-beli" na zvaničnom sajtu.

- Kao klub smo ponosni što je Stefan deo svoje igračke karijere proveo i završio u našem klubu kome je dao mnogo. Za dve sezone odigrao je 116 utakmica i osvojio pet trofeja sa KK Crvena zvezda Meridinabet (ABA ligu, dve titule prvaka Srbije i dva KRK), ali je tokom svog boravka još jednom potvrdio da je jedan od najvećih profesionalaca koji su nosili crveno-beli dres, radnika, ratnika, omiljenih saigrača na terenu i svlačionici, i na prvom mestu dobar čovek i veliki šampion - stoji u objavi Crvene zvezde.

Profesionalnu karijeru Marković počeo je u Atlasu, i nastavio je u Hemofarmu, Benetonu, Valensiji, Banvitu, Unikahu, Zenitu iz Sankt Peterburga, Himkiju, Virtusu iz Bolonje i Crvenoj zvezdi. Iskusni plejmejker je sa reprezentacijom Srbije bio drugi na Olimpijskim igrama 2016. godine, Svetskom prvenstvu 2014. godine i prvenstvu Evrope 2009. godine, a sa selekcijom do 19 godina ima zlatnu medalju sa Svetskog šampionata 2007. godine u Novom Sadu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading