IVANOVIĆ KRITIKUJE PAD KONCENTRACIJE IGRAČA Dogodi se da promašimo šut, ali da ne odigramo odbranu?
Foto: Promo/ABA liga/Zadar/Zvonko Kučelin

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Zadra u drugoj utakmici četvrtfinala ABA lige, čime su već sada uspeli da obezbede plasman među četiri najbolje ekipe i zakažu seriju protiv podgoričke Budućnosti - 63:74.

Trener gostujućeg tima, Duško Ivanović bio je generalno zadovoljan prikazanom igrom svog tima, mada im je zamerio to što su u par momenata popustili i dali šansu Zadranima da se vrate u igru. 

CRVENO-BELI U POLUFINALU Zvezda na krilima Kampaca i Mitrovića i uz dosta oscilacija srušila Zadrane

IVANOVIĆ KRITIKUJE PAD KONCENTRACIJE IGRAČA Dogodi se da promašimo šut, ali da ne odigramo odbranu?

Foto: aba-liga.com/Zadar/Zvonko Kucelin

 

- Prvo čestitam svojim igračima, jer smo ušli u polufinale. Odigrali smo jednu vrlo ozbiljnu utakmicu, Zadar je igrao odlično. Hteli smo da odigramo zaista maksimalno večeras. Imali smo perioda dobre i loše igre, najviše ono što ne sme da se ponavlja, to je popuštanje i relaksacija, naročito u odbrani. Dešava se da se promaši otvoren šut, ali ne sme da se dešava da se ne igra odbrana. Čak 17 ofanzivnih skokova Zadra, to govori kako smo mi zatvorili naš prostor - rekao je Ivanović.

Posebno se osvrnuo na seriju od 13:0 koju je Zadar napravio u toj drugoj četvrtini, čime se vratio u utakmicu.

- Zadar je iskusna ekipa, hteli su da igraju agresivno, ukrali su tri-četiri lopte i ušli su u rezultat. Kada se jednom uđe u to, onda je teško igrati. Čestitke momcima koji su uspeli da se vrate u ritam sa početka utakmice. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading