NE SLAVIM MNOGO, ZNAM ŠTA NAS ČEKA U SREDU Zvezda overila titulu, Milojević se okreće Partizanu
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je za medije nakon što je njegova ekipa osvojila šestu uzastopnu titulu.

Crveno-beli su u meču prvog kola plej-ofa savladali TSC (4:1) i tako "overili" titulu šest kola pre kraja šampionata.

- Pre svega sam srećan što smo dobili utakmkicu. Verovatno nisam svestan ove utakmice kao važnosti osvajanja titule, Zvezda nas je navikla na to. Čestitao bih momcima, da ostanu stabilni. Nije lako, ali je lepo. Čestitam ih na odricanju i trudu. Čestitam navijačima na podršci i svom stručnom štabu. Takav sam čovek da mnogo ne slavim, znam šta nas čeka u sredu. Misli su mi tu. Tako da ću biti radosniji kada se sezona završi - rekao je Milojević.

Pred njegovom ekipom je "večiti" derbi koji se igra u sredu.

- Uvek sam pričao i kad smo bili na drugačijoj razlici u odnosu na Partizan. To je derbi, to je ponos, utakmica koju svi želimo da dobijemo. U boljem smo naletu i ako pristupimo utakmici na bolji način, mislim da će rezultat doći kao posledica - ističe srpski stručnjak.

NE SLAVIM MNOGO, ZNAM ŠTA NAS ČEKA U SREDU Zvezda overila titulu, Milojević se okreće Partizanu

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Osvojena titula znači i više šansi za mlade igrače u ostatku sezone.

- Svakako, videli ste i danas. Ne treba tako da se gleda. Igrate dobro ili loše. Postoji odgovornost prema klubu. Morate da produkujete igrače, da biste to radili moraju da igraju. Mi smo talentovana nacija. Mislim da ne prodajemo za toliko koliko bi trebali. Ako pogledamo slabije lige, oni zarade po 70-80 miliona, mi ne. Postoji razlog, mi smo stara lig - zaključio je Milojević.

Svoje utiske je podelio i napadač Aleksandar Pešić.

- Kada sam se vratio, ne bih da zvučim prepotentno, mislim da smo zaslužili i da smo najbolja ekipa u ligi. Nije slučajno što smo osvojili u prvom kolu plej-ofa. Nisam se tome nadao. Imamo više vremena za spremanje za utakmice u kupu. Već od sutra kreće spremanje za derbi, svi znamo šta je to. Ostaje žal što neće biti navijača, ali šta je tu je - zaključio je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading