ZVEZDA NAGRAĐUJE KREATIVNOST Crveno-beli pozivaju mališane: Donesite baner, budite originalni i osvojite nagradu (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

 

Utakmica između Crvene zvezde i TSC-a biće odigrana u subotu od 18 časova, a našem klubu je samo bod dovoljan da osvoji šestu uzastopnu šampionsku titulu. Očekuje se puna Marakana, a crveno-beli će ponovo nagrađivati one koji budu na meč došli sa banerima. 

- Najmlađi zvezdaši su bili toliko kreativni da se u utakmici protiv novosadske Mladosti nismo mogli odlučiti za jednog pobednika, pa su nagradu u vidu upoznavanja prvotimaca nakon meča, osvojila čak tri banera. Mališani će ponovo imati priliku da iskažu kreativnost i na njima svojstven način pošalju poruku našim prvotimcima, a najkreativnije dete će imati to zadovoljstvo da se spusti sa tribine na teren, oseti atmosferu Marakane, te kroz čuveni tunel o kom čitava Evropa i svet pričaju, ode do svlačionice i upozna svoje idole.

 Verujemo da ćete ponovo doći na Marakanu, prisustvovati osvajanju titule i kreativno, sa banerima, učestvovati u našoj nagradnoj igri, te još jednom pokazati da deca vole Zvezdu - piše na sajtu Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

 

 

 

 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading