Nebojša Čović
Foto: Privatna arhiva/KK Crvena zvezda

 

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je gostujući na "TV Prva" o aktuelnostima oko crveno-belih, a pre svega o Evroligi.

- Mi smo rekli da ćemo pokušati da uđemo u Top 8, ponašamo se realno, ne živimo u virtuelnom svetu. Ponašamo se u skladu sa svojim mogućnostima. Osvojili smo prošle sezone triplu krunu i završili smo sezonu tako što smo ostali dužni igračima i trenerima nekih pet plata. Kada pravite tim, morate to da radite ranije, mi smo morali da plaćamo neke naše obaveze, to ne umanjuje našu zahvalnost od pomoći države. Postavili smo tim, krenuli sa takvim stručnim štabom, onda smo u toku sezone kombinovali tim, promenili trenera, doveli Vildozu, došao je Kampaco, pa je došlo do saplitanja, javili su nam to španski prijatelji. Sve smo to prošli - rekao je Čović i dodao:

- Da smo imali sredstva, ostali bi Nikola Kalinić, Dejan Davidovac, Ostin Holins, Nejt Volters, možda i Dejan Radonjić koji je očigledno napravio grešku odlaskom u Panatinaikos. 

Dolazak Duška Ivanović promenio je u potpunosti Zvezdinu sezonu...

- Dolaskom Ivanovića dobili smo novi kvalitet, ušli u seriju pobeda, moja izjava da se 'nismo palili na Top 8', stavljena je na neki drugi način. Napravili smo takav pristup, malo je falilo da budemo blizu najboljih osam. Nemamo logistiku koja nas košta prošle godine 400.000, ove više od 700.000, sećate se meča sa Barselonom i kako smo izgubili meč. Mi tu logistiku nemamo. Zavisi to od finansija, voća, povrća, koverata...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miso

11.04.2023 19:47

Coviceve bajke i obecanja slusamo godinama obecanje ludom radovanje