OGROMAN PROBLEM ZA CRVENO-BELE Zvezda ide na megdan Barsi bez srpskog reprezentativca
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Krenula su kola Crvene zvezde nizbrdo od kako je četa Duška Ivanovića osvojila Kup Radivoja Koraća. Crveno-beli ne uspevaju da se vrate na pobednički kolosek, a taj zadatak sada će im biti znatno teži budući da će na gostovanje Barseloni žestoko oslabljeni.  

Kako prenose beogradski mediji, Ivanović neće moći da računa na jednog od svojih najboljih igrača Nemanju Nedovića. Srpski reprezentativac je protiv Panatinaikosa prošle nedelje osetio bolove i zadnjoj loži, stisnuo je zube i zaigrao u večitom derbiju protiv Partizana, ali je na parketu proveo samo 11 minuta. Bio je to znak da nešto nije u redu sa Nedovićem...

OGROMAN PROBLEM ZA CRVENO-BELE Zvezda ide na megdan Barsi bez srpskog reprezentativca

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

SVE JE OTKRIVENO Evo kad će biti poznata kazna za Lesora

Lekarski tim odlučio je da bi najbolje bilo da Nedović preskoči gostovanje u Barseloni, a da stvar bude gora Ivanović neće moći da računa ni na Ognjena Dobrića i od ranije povređenog Branka Lazića. 

Crveno-beli u završnicu Evrolige ulaze u slabijoj formi budući da su na prethodne četiri utakmice upisali tri poraza. Time je Zvezda sebi smanjila šanse za plasman u plej-of elitnog takmičenja i samo teoretske šanse joj ostaju da se bori za četvrtfinale.  

Prema nekim projekcijama Crvenoj zvezdi je potrebno da pobedi na svih šest preostalih utakmica ukoliko želi u plej-ofa ABA lige. Prvi, a verovatno i najteži zadatak, na programu je sutra protiv Barselone od 20:30 u srcu Katalonije.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
iskren

16.03.2023 21:01

Posle utakmice EFSa i Partizana Ćoravi završio u Supu Begrada.Prijavio Partizan da je pobedio evropskog prvaka a posle otišao u urgentni centar da dobije infuziju u mozak.Čovek čuo da se tako leči mržnja prema sportu.