POJAVILI SE NOVI DETALJI AKCIJE "DELIJA" Italija na nogama, otkriveno šta se tačno desilo
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Prema dosadašnjim informacijama, tokom gostovanja u Italiji zbog utakmica KK Crvena zvezda u Bolonji i Milanu, Delije su napale navijače Rome i u tom sukobu odnele navijački "trofej" - zastavu (ili više njih) pristalica rimskog kluba.

Prema pisanju "Republike", Srbi su posle meča Rome i Empolija u subotu uveče napravili zasedu Italijanima blizu "Pjace Manćini", nekoliko ulica od stadiona Olimpiko.

- U napadu štapovima i motkama, od pristalica Rome oduzeta je torba sa zastavama grupe - piše "Republika".

ZVEZDINI NAVIJAČI NAPRAVILI SKANDAL U RIMU Nastala velika tuča ispred stadiona, "delije" otele zastavu navijačima Rome (VIDEO)

Isti izvor je naveo da je policija izvršila uviđaj da bi utvrdila i eventualnu vezu navijača Crvene zvezde i Napolija, koji su se pre nekoliko nedelja sukobili sa navijačima Rome. Prema prvim informacijama, u subotu uveče u napadu na navijače Rome nisu učestvovale pristalice Napolija, a italijanski mediji podsećaju da je navijačka grupa "Fedayn Roma", čije su zastave pale u ruke navijača Zvezde, u "bratskim odnosima sa navijačima Dinama iz Zagreba, Bed blu bojsima".

Navijačka grupa Intera oglasila se u nedelju saopštenjem u kojem je osudila ovaj napad saopštenjem koje je takođe dobilo prostor u medijima i na društvenim mrežama. Navedeno je da je "zaseda" ultrasa Crvene zvezde protiv "Fedajna", druge najstarije grupe rimske južne tribine, izazvala solidarnost navijača Intera sa navijačima Rome.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading