SJAJNO Zvezda će zbog Mihe uraditi jednu ogromnu stvar, sprema se velika promena
Foto: Alo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da će klub deo tribine na svom stadionu „Rajko Mitić“ nazvati po legendarnom Siniši Mihajloviću.

Mihajlović je preminuo u decembru nakon višegodišnje borbe sa teškom bolešću, a Zvezda će u subotu protiv Vojvodine, igrati prvi meč otkako je preminuo, pa će utakmica na "Marakani" biti omaž bivšem defanzivcu i treneru.

-  Ovo je prva utakmica Crvene zvezde bez Siniše Mihajlovića. Klub ima obavezu da mu posveti prvu utakmicu. Biće to omaž Mihi u čast i očekujemo da navijači dođu u velikom broju bez obzira na vremenske prilike. Upravni odbor je u utorak izneo jedan predlog koji će izaći pred Skupštinu kluba u subotu, a to je da se jedan deo tribine, konkretno VIP na zapadu, nazove po Siniši Mihajloviću. U subotu će doći njegova porodica, sinovi, brat… - rekao je Terzić za "Republiku".

SPREMA SE SPEKTAKL Kako će Zvezdini prvotimci obeležiti uspomenu na Mihu?

Nastavio je u istom ritmu.

- Razgovarali smo se sa njima, dobili smo saglasnost. Pozvali smo brojne saigrače s kojima je igrao u crveno-belom. Neverovatno da je za tako kratko vreme, nastupajući samo godinu i po dana, u tolikoj meri obeležio klupsku istoriju. Ali, ne samo zbog igračke karijere. Siniša nikada nije prekinuo vezu sa Crvenom zvezdom, iako je napravio sjajnu karijeru posle odlaska. Uvek je sa ponosom isticao odakle potiče, da pripada Crvenoj zvezdi i Srbiji. Ponosno je govorio da je deo srpskog naroda i na najbolji mogući način je promovisao ono čime se mi kao klub ponosimo. Njegova tragična i prerana smrt nesumljivo je uticala da uđe u legendu, a najmanje što smo mogli da učinimo za njega jeste da organizujemo utakmicu njemu u čast - zaključio je Terzić.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading