LEGENDA NA "MARAKANI" Pandev stigao u Ljutice Bogdana: Zvezda je veliki klub, volim crveno-bele od malena
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

 

Nekadašnji makedonski fudbalski reprezentativac Goran Pandev posetio je danas Crvenu zvezdu, saopštio je beogradski klub.

- Kao mali sam voleo Crvenu zvezdu i navijao za nju. Zvezda je veliki klub i za nju su igrali veliki igrači. Ima neverovatnu istoriju. Srećan sam što sam ovde. Zahvaljujem se predsedniku Svetozaru Mijailoviću i svima u klubu. Staviću Zvezdin dres u kolekciju, moj muzej. Falio mi je crveno-beli dres sa mojim imenom, zaista sam presrećan - rekao je Pandev, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

LEGENDA NA

FK Crvena zvezda

 

Pandev je istakao da je na njega ostavio utisak Muzej Crvene zvezde.

- Muzej je prekrasan. Video sam sve što je jedan klub kao što je Crvena zvezda osvojio, to je istorija. Ostaće uvek zapisano u knjigama. Pehar Lige šampiona je vrhunski uspeh svakog kluba i fudbalera. Znam koliko navijači Crvene zvezde vole klub, za njih je Zvezda sve. Nadam se da će što pre osvojiti Ligu šampiona, jer Crvena zvezda to zaslužuje - dodao je Pandev.

On je istakao da mu se nije ostvarila želja da zaigra za Crvenu zvezdu.

- Nastupali su igrači iz Makedonije za Crvenu zvezdu, ali lično su Darko Pančev i Ilija Najdoski ostavili najveći trag. Osvojili su Ligu šampiona što je za igrača najveći uspeh i san, a znamo koliko je to teško. Sigurno da su veliki igrači i da su ostavili ogroman trag u Zvezdi. Srećan sam što su Makedonci postigli značajan uspeh sa Zvezdom - zaključio je Pandev.

LEGENDA NA

FK Crvena zvezda

 

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je veliko zadovoljstvo zbog odluke Pandeva da obiđe beogradski klub.

- Velika je čast i zadovoljstvo za Crvenu zvezdu da ugosti Pandeva, igrača koji je karijeru obeležio u Italiji i nosioca evropskog trofeja. Na kraju profesionalne karijere se posvetio fudbalu zahvaljujući privatnoj akademiji sa kojom naš klub ima određenu saradnju. Pandev je zvezdaš i veliko nam je zadovoljstvo da čujemo da je želeo da zaigra na Marakani, kao i da mu je žao što se to nije i desilo. Želja mu se ispunila posetom našem klubu, muzeju, gde se upoznao sa istorijom Crvene zvezde. Čuli smo iz njegove izjave i razgovora da je oduševljen -istakao je Mijailović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading